Mano Gargždai



Vadovų darbotvarkės: spės visur

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Šią savaitę, spalio 26–30 d., Savivaldybės vadovų laukia vizitai į kitus miestus, konferencijos, taip pat ir Tarybos posėdis.

 

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas pirmadienį Vilniuje susitiko su kultūros ministru Šarūnu Biručiu dėl Sendvario kultūros centro steigimo.

Antradienį meras Birštone dalyvauja Lietuvos savivaldybių asociacijos posėdyje ir specializuotuose interaktyviuose mokymuose savivaldybių vadovams.

Trečiadienį jis dalyvaus asociacijos „Investors Forum“ renginyje „Naujas politinis sezonas: investuotojų požiūris“.

 

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė trečiadienį dalyvaus konferencijoje „Etnokultūros ir tautinės savasties sąsajos“ Gargždų kultūros centre.

 

Mero pavaduotoja Violeta Riaukienė antradienį dalyvauja susitikime su Klaipėdos miesto savivaldybės atstovais dėl sutarčių pasirašymo dėl Klaipėdos rajono mokinių, lankančių mokyklas Klaipėdos mieste.   

Trečiadienį ji dalyvaus Lietuvos švietimo darbuotojų profesinių sąjungų kongrese „Švietimo politika link socialinio sprogimo“ Vilniuje.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius trečiadienį 9 val. vyks apžiūrėti remontuojamų kelių: Endriejavo Ąžuolų gatvės, Vėžaičių seniūnijos Ežaičių ir Sendvario seniūnijos Sudmantų kelių.

Penktadienį 9 val. jis pirmininkaus išvažiuojamajam komisijos posėdžiui į Derceklius dėl vaikų darželio patalpų nuomos.

 

Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė pirmadienį pirmininkavo pasitarimui dėl motyvavimo tvarkos aprašo patvirtinimo. 

Antradienį ji taip pat dalyvauja susitikime su Klaipėdos miesto savivaldybės atstovais dėl sutarčių pasirašymo dėl Klaipėdos rajono mokinių, lankančių mokyklas Klaipėdos mieste.  14 val. L.Liutikienė dalyvausGargždų socialinių paslaugų Vaikų dienos centro lankytojų fotografijos darbų parodos „Užaugęs būsiu...“ atidarymo renginyje Gargždų krašto muziejuje.

Trečiadienį 10 val. ji pirmininkaus darbo grupės posėdžiui dėl vaikų žaidimo aikštelių įrengimo.

 

Ketvirtadienį 10 val. vyksiančio Tarybos posėdžio medžiagą rasite ČIA.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 264 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,