Mano Gargždai



Kino teatro „Minija“ repertuaras (lapkričio 6-26 d.)

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

     Kino teatras „Minija" lapkričio 6-26 dienomis kviečia į naujausius kino seansus. Kino mėgėjams derėtų žinoti, kad keičiasi kai kurių kino seansų laikai.


     Lapkričio 6 d. 14:30 į kino ekranus nužengs naujas animacinis filmas „MUNIS: MAŽASIS MĖNULIO GLOBĖJAS" (3D), kuriame kartu su galinguoju saulės Sargu ir žavia bei narsia genties kare, naujasis mėnulio Sargas Munis iškeliauja į pavojingą žygį, kad atkurtų pusiausvyrą tarp dienos ir nakties bei išgelbėtų savo pasaulį nuo neišvengiamai artėjančios pražūties.

     „MONSTRŲ VIEŠBUTIS 2" ir toliau džiugins mažuosius žiūrovus – nuo lapkričio 6 d. įprastiniu 2D formatu šį filmą galėsite pamatyti 17:30 val.
O nuo lapkričio 20 d. kino teatre „Minija" į magišką pasaulį nusineš ir visų širdis sušildys Antuano de Sent-Egziuperi šedevras „MAŽASIS PRINCAS", atgimęs didžiajame ekrane.

     Lapkričio 6-osios ypatingai laukia visi Bondo gerbėjai. „Minijos" kino teatre 24-ojo oficialaus filmo apie slaptąjį agentą Džeimsą Bondą „007 SPECTRE" pasaulinė premjera jau šį penktadienį 19:30 val. Lietuvos kino kritikų verdiktas – tai stipri, šarminga, itin efektingai ir kartais „nurautai" pateikiama istorija, kurios kokybė lenkia daugelį šiais metais pasirodžiusių prabangių projektų ir ne ką mažiau sujaudina nei 2012 metais šviesą išvydęs jubiliejinis Bondo filmas „Skyfall".

     Lapkričio 13 d. į kino ekranus vėl atkeliauja lietuviškas filmas – kriminalinė komedija „KUNIGO NAUDĄ VELNIAI GAUDO", paremta to paties pavadinimo Žemaitės apsakymu. Ją galėsite žiūrėti visą lapkričio mėnesį.

     Lapkričio 20 d. svarbi data pasauliniu reiškiniu tapusio kino epo „Bado žaidynės" fanams. „BADO ŽAIDYNĖS: STRAZDAS GIESMININKAS. 2 DALIS" triukšmingai pabaigs vieną įdomiausių pastarųjų metų kino projektų. Pirmą kartą ir 3D formatu!

 

     Pasikeitęs seansų laikas pažymėtas raudona spalva.

 

     Primename, kad bilietus į kino seansus galima įsigyti dienai į priekį, o penktadienį – visoms savaitgalio dienoms.

     Bilietai telefonu nėra rezervuojami, juos galima įsigyti kasose.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 197 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,