Mano Gargždai



„Pyragų dieną“ pareigūnai paminėjo kitaip

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos rajono PK nuotr.

     Smagu matyti ir girdėti, kaip tarp komisariatų kolektyvų pasklido virusas, vardu „Pyragų diena". Tačiau Klaipėdos rajono policijos komisariato kolektyvas, įvertinęs rizikos būti kitokiais pasekmes, išties nusprendė šiek tiek nukrypti nuo tikrosios šios dienos idėjos.

 

     Taigi, kolegos (tarp kurių buvo, beje, ir vyrų), ryte pravėrė komisariato salės duris, nešini įvairiausiais pyragais ir...tradiciškai – kavos ar arbatos puodeliais. Darbuotojai, pasinaudodami galimybe susibėgti krūvon, pasveikino jubiliejų proga vyresniąją tyrėją Astą Suškienę ir vyresniąją raštvedę Dalę Trušinienę.
     Na, o paragavę saldumynų ir įvertinę visų jų skonį ir kaloringumą, komisariato darbuotojai išvyko į didžiausius rajone esančius Viliaus Gaigalaičio globos namus. Juose gyvena daugiau nei 200 garbaus amžiaus žmonių. Todėl šią gražią dieną visi senjorai gavo po gabalėlį pyrago iš uniformuotų svečių.
     Tačiau svarbiausia šių globos namų gyventojams buvo pareigūnų parodytas dėmesys, kurio nenupirksi už jokius pinigus, pašnekinimai ir dovanoti atšvaitai. Visiems buvo labai smagu ir neįprasta pamatyti policijos pareigūnus, nešančius kiekvienam globos namų gyventojui po gabalėlį pyrago, dovanojančius šypsenas ir tiesiog gerą nuotaiką.

 

20151106e

Klaipėdos rajono PK nuotr.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 92 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,