Mano Gargždai



Gargždų „Ledžinga“ įveikė Klaipėdos ledo ritulininkus

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Asociatyvi „Ledžingos“ nuotrauka. Asociatyvi „Ledžingos“ nuotrauka.

Antradienio vakarą buvo sužaistos „Žemaitijos ledo“ čempionato rungtynės tarp Klaipėdos „Baltijos“ ir Gargždų „Ledžingos“. Iki šiol visose rungtynėse išimtinai pergalę švęsdavo tik Klaipėdos ledo ritulininkai.

 

Rungtynės prasidėjo, kai jau antros atakos metu V.Vaičiulionis patikrino Gargždų vartų virpsto stiprumą. Tačiau ritulys tikslo nepasiekė. Gargždai į tai netrukus atsakė greitais D.Matulo išbėgimais, bet „Baltijos“ gynėjai šias atakas neutralizavo. Trečiąją rungtynių minutę Klaipėdos lyderis V.Strazdas, iššokęs vienas prieš vieną, išvedė savo komandą į priekį. O dar po minutės tokią V.Strazdo ataką gargždiškiai jau stabdė tik pražangų pagalba, už ką buvo sodinami ant nubaustųjų suolo. Pirmam kėliniui įpusėjus, už neleistiną veiksmą buvo sodinamas „Baltijos“ žaidėjas, bet, nors ir žaisdami keturiese, klaipėdiečiai kontroliavo ritulį ir surengė kelias atakas mažumoje, bet kiek užsižaidė gynyboje ir A.Sapožnikov, perėmęs ritulį, rezultatą išlygino – 1:1.

Antrajame kėlinyje klaipėdiečiai,vis dar nepatikėję praleistu įvarčiu, kiek atsipalaidavo gynyboje ir buvo dar kartą nubausti. Gargždiškis A.Mažeikis persvėrė rezultatą „Ledžingos“ naudai 1:2. Persvėrę rezultatą Gargždai įgavo papildomų jėgų ir ryžto, bet per didelis veržimasis į aikštelę uždirbo pražangą už per didelį žaidėjų skaičių ir „Baltija“ gavo puikią progą rezultatui išlyginti. Gargždai apsigynė, o netrukus vienas paskui kitą ant nubaustųjų suolelio sėdosi dabar jau klaipėdiečiai. Paskutinį „pasisėdėjimą“ D.Matula pavertė rezultato patrigubinimu ir jis po antro kėlinio tapo 1:3.

Trečiojo kėlinio pradžioje už netyčinį smūgį į galvą vartininkui iš aikštės pašalintas Gargždų lyderis D.Matula. Netrukus už sukeltas muštynes ant ledo iš aikštės iki rungtynių galo pašalinti gargždiškis A.Sapožnikov ir klaipėdietis M.Cvetkov. Aikštėje liko žaisti trise prieš keturis. „Ledžinga“ praleido įvartį, tad po tikslaus A.Konovalov smūgio rezultatas tapo 2:3. Įgavę pagreitį klaipėdiečiai rezgė atakas ir vieno iš prasiveržimo metu V.Strazdas dar kartą bandė Gargždų vartų virpsto stiprumą. Iki trečio kėlinio pabaigos likus žaisti 7 min., per didelis ryžtas vėl pakišo koją Gargždams, kurie už per didelį žaidėjų skaičių vėl liko žaisti mažumoje, bet tvarkingai atsilaikė ir vienos iš greitų kontratakų metu neleistinai buvo stabdomas D.Matula. Tas pats D.Matula netruko išnaudoti kiekybinės persvaros. Galutinis rungtynių rezultatas – 2:4. Tai yra pirma Gargždų „Ledžingos“ pergalė prieš Klaipėdos „Baltiją“ ir puiki dovana atostogaujančiam komandos vadovui J.Blagniui.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 338 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,