Mano Gargždai



Kalėdinė žaliaskarė – jau Gargžduose!

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Eglė atkeliavo iš Pėžaičių girininkijos. Ritos Rapalienės nuotr. Eglė atkeliavo iš Pėžaičių girininkijos. Ritos Rapalienės nuotr.

     Šiandien, penktadienį, į Gargždus atvežta kalėdinė eglė, puikią nuotaiką spinduliuosianti visą šventinį laikotarpį.

 

     Iš Pėžaičių girininkijos atkeliavusi žaliaskarė šiuo metu statoma Savivaldybės aikštėje. Ją puoš UAB „Adam Decolight" iš Vilniaus, kuri laimėjo skelbtą konkursą. Tai atsieis 6548 Eur.

     Šventinėmis dekoracijomis buvo pradėta puošti ir Klaipėdos gatvė. Šįryt paaiškėjo, kad miesto puošimu rūpinsis UAB „Gargždų komunalinės paslaugos", tam bus skirta 7489,90 Eur.

     Eglė bus įžiebta gruodžio 3 d., ketvirtadienį, 18 val. Šventė šį kartą kvies pasidžiaugti populiaraus Volto Disnėjaus animacinio filmo „Ledo šalis" personažais. Į juos persikūnys šiuolaikinio dainavimo studijos ir vaikų šokių studijos „Trepsiukas" atstovai. Eglutę įžiebti bus patikėta vieninteliam ir tikram Lietuvos Kalėdų seneliui Kalėdai, kuris pirmą kartą atvyks į Klaipėdos rajoną. Šventės metu dangų nušvies ir fejerverkai, kuriais pasirūpins konkursą laimėjusios „Gargždų komunalinės paslaugos". Fejerverkai kainuos 1936 Eur.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 448 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,