Mano Gargždai



Mokėsi būti atsakingi už savo augintinius

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

     Gargždų „Kranto" pagrindinėje mokykloje svečiavosi UAB „Mars Lietuva" darbuotojų komanda. Jos tikslas – ugdyti antros klasės mokinių gebėjimą atsakingai elgtis aplinkoje, kurioje yra šunų, kačių, t.y. laikytis pagrindinių higienos ir saugaus elgesio taisyklių.

 

     Žaisdami, atlikdami įvairias užduotis, mokiniai sužinojo, kad visos katės yra kilusios iš Afrikos laukinės katės, o šuo – iš Azijos vilkų, susipažino su pagrindinėmis jų veislėmis. Sužinojo ypatumus apie naminių gyvūnėlių kūno kalbą, įdomybes apie jų priežiūrą. Užsiėmimuose dalyvavo ir gyvas eksponatas – šuniukas. Mokinukai, dresuotojos padedami, mokėsi kaip reikia susipažinti su gyvūnėliu. Sužinojo, kad negalima glostyti galvytės – šuniukas jaučiasi nesaugus.
     Užsiėmimo pabaigoje įgytas žinias pasitikrino atsakydami į įdomius ir linksmus viktorinos klausimus. Visi buvo įvertinti puikiai ir apdovanoti UAB „Mars Lietuva" gaminamais saldžiais prizais. Pamokėlėse mokiniai sužinojo svarbiausią dalyką. Kad augintinis būtų laimingas - daug nereikia, pirmiausia jam reikia mūsų meilės, švelnumo ir priežiūros.

 

     Dalyvių nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 442 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,