Logo
 Spausdinti šį puslapį

Į ekskursiją – ne tik pažinti, bet ir padėti

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
M.Vasylienės nuotr. M.Vasylienės nuotr.

     Gargždiškė gidė Monika Vasylienė kviečia į ekskursiją, kuriuos metu surinktos lėšos bus skirtos „Pyragų dienos" herojės Kesminos, sergančios cerebriniu paralyžiumi, reabilitacijai.


     „Kviečiu dar kartą susipažinti su Klaipėda ir jos iškiliomis asmenybėmis, norus pildančiomis skulptūrėlėmis, paklaidžioti senosiomis gatvelėmis, kuriose atrodo dar girdi pirklių šūksnius, o jei turėsite jėgų ir oras leis – nueiti iki pastato, kuris turi daugiausia laiko, Karalienės Augustės Viktorijos mergaičių gimnazijos bei buvusių gražiųjų senųjų miesto kapinių, kuriose yra palaidotas filantropas Julius Liudvikas Vyneris gyvenęs XIX a. Klaipėdoje. Beveik visą savo gyvenimą jis dedikavo bendruomenės gerbūviui, o prieš iškeliaudamas į Anapilį pasirūpino gyvenimo naštos prislėgtaisiais. Siūlau prisiminti šį iškilų klaipėdietį gražiausių ir dosniausių metų švenčių proga ir už ekskursiją surinktus pinigėlius paaukoti žmogui, kuriam, jei pats J.L.Vyneris būtų gyvas, tikrai padėtų – tai cerebriniu paralyžiumi serganti 17-metė Kesmina. Mergaitės valia tokia stipri, kad nenori „draugauti" su vežimėliu ir siekia gyventi visavertį gyvenimą!" – kviečia M.Vasylienė.


     Ekskursija prasidės gruodžio 19 dieną (šeštadienį) 12 val. Klaipėdoje, aikštelėje prie Klaipėdos geležinkelio stoties.

     Kaina – kiek negaila, nes pinigai bus skirti labdarai.

     Registracija vykdoma el.paštu arba tel. 860117297.

     „Apsišarvuokite" patogiais batais, šilta apranga ir į kišenes prisikiškite daug geros nuotaikos! Pasidovanokite sau ir artimiesiems neapčiuopiamą dovaną, kuri Jus šildys prisiminimais..." – ragina gidė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,