Mano Gargždai



Jakiškiai rinkosi į padėkos vakarą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Jakų bendruomenės nuotrauka. Jakų bendruomenės nuotrauka.

     Turbūt nėra geresnio laiko apmąstymams, pabūti kartu ir padėkoti vieni kitiems, kaip besibaigiant metams. Jakų bendruomenės centras per 2015 m. yra įgyvendinęs ne vieną projektą, ne vienas gyventojas ar greta esanti įmonė buvo aktyviai prisijungusi prie talkų, renginių organizavimo, kitų gražių iniciatyvų.

 

     Jakų bendruomenės centro pirmininkas Kęstutis Dvarionas kartu su visa bendruomenės taryba nutarė gruodžio pirmą penktadienį pakviesti į „retro stiliaus" padėkos vakarą visus žmones, kurie bent kiek prisidėjo prie bendruomeniškumo skatinimo, sporto iniciatyvų ir kitų veiklų. Padėkos vakaras prasidėjo valandėle, skirta vaikučiams kartu su Kalėdų seneliu, dovanėlėmis, originalios Kalėdinės eglutės įžiebimu. Vėliau klebonas kun. Vilius Viktoravičius kvietė visus nepasiduoti išpardavimų akcijomis, pirkinių manijai bei ragino stabtelti, susimąstyti apie nuveiktus darbus, prie uždegtos advento žvakės kartu pabūti su šeimos nariais, artimaisiais – juk meilė, apkabinimas nieko nekainuoja.

     Į šventę atvyko ir gražių linkėjimų visiems susirinkusiems nestokojo Medsėdžių bendruomenės pirmininkas Darius Jakaitis.

     Bendruomenės pirmininkas K. Dvarionas įteikė padėkas už bendradarbiavimą ir pagalbą bendruomenei 2015 m. Sendvario seniūnei Loretai Kuprienei, klebonui kun. Viliui Viktoravičiui, bendruomenės tarybos nariui Pranui Jokubauskui, Jakų kaimo aktyviam gyventojui už teniso pamokas Dariui Galdikui, UAB „Phipil Morris Lietuva", UAB „Indorama", UAB „Neo Group", UAB „Autodova", UAB „Gitana", UAB „Wurth Lietuva", Audriui Tilvikui, Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos nariui Jonui Dromantui.
     Šventėje visus džiugino gyvos muzikos grupė „Trip to New Oreans", šokių studijos „Žingsnis" auklėtinių pasirodymai (vadovas Martynas Kura). Šventės metu visus lydėjo jauki, šilta atmosfera, o padėkos vakarą vainikavo gausūs fejerverkai.

 

     Jakų bendruomenės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 553 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,