Mano Gargždai



Apdovanojo veiklų Klaipėdos rajono jaunimą (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Simos Ulvikienės nuotr. Simos Ulvikienės nuotr.

Visus metus idėjas generavęs ir jas įgyvendinęs rajono jaunimas buvo įvertintas. Trečiadienį Veiviržėnų kultūros centre vyko jaunimo iniciatyvų apdovanojimai „Auksinės lemputės“.

 

Į renginį plūstelėjo gausus būrys jaunų, kūrybiškų ir veiklių žmonių. Su nekantrumu jie laukė kasmet rengiamų apdovanojimų.

Metų iššūkio ir pilietiškiausio projekto nominacija atiteko ekologų klubui „Žalioji žemė“ už projektą „Jaunimo ekologinės savanorystės skatinimas Klaipėdos rajone“.

Metų originaliausiu projektu pripažintas Veiviržėnų jaunimo klubo „Ekipa“ įgyvendintas projektas „Filmų naktys“.

Metų draugiškiausias projektas – Pašlūžmio mokyklos-daugiafunkcinio centro neformalios jaunimo grupės „Kumštis“ projektas „Drauge – mes galim“.

Kūrybiškiausio projekto nominacija įteikta neformaliai jaunimo grupei „Gargždų turistai“ už vykdytą projektą „Rajoninis jaunųjų turistų sąskrydis“.

2015 metų sumaniausiu ir išradingiausiu projektu tapo Dauparų jaunimo klubo „Strategai“ įgyvendintas projektas „Atgaiva kūnui, protui ir sielai“, o 2015-ųjų masiškiausiu projektu – Agluonėnų jaunimo studijos projektas „IV-asis „IRRGI“ muzikos festivalis“.

Renginio metu buvo įteiktos Klaipėdos rajono savivaldybės jaunimo reikalų tarybos padėkos, o 150 eurų premijomis apdovanoti trys Jaunimo kūrybiškumo konkurso nugalėtojai: Karolina Kubiliūtė, Lijana Juodeikytė ir Ignas Sungaila.

 

Apdovanojimų akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 302 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,