Mano Gargždai



Gargždų „Kranto“ pagrindinėje mokykloje – adventinė popietė

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos adventinės popietės akimirka. Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos adventinės popietės akimirka.

     Gruodžio 8-osios vakarą Gargždų „Kranto" pagrindinėje mokykloje, muzikine-literatūrine pasaka „Kalėdų žvaigždės belaukiant", prasidėjo adventinė popietė. „Angelų" chore giesmes giedojo daugiau nei 100 mokinių iš 2 c, 3 c, 3 d, 4 a, 4 c klasių.


     Mokiniai visus tėvelius ir mokytojus kvietė prasmingai laukti Kristaus atėjimo.

     Gargždų miesto garbės pilietis, parapijos klebonas kunigas kanauninkas Jonas Paulauskas dalinosi mintimis apie prasmingą šv. Kalėdų laukimą ir šventimą, vengiant beprasmio dūkimo ir siautėjimo, atsisakant maišų beverčių dovanų.

     Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos Švietimo skyriaus vyriausioji specialistė Irena Barbšienė pasidalino mintimis apie nuostabų laiką skirtą ne liūdesiui, bet įvairiems geriems darbams, prasmingam bendravimui, pasidžiaugė vaikų muzikiniais-aktoriniais gebėjimais.

     Švietimo, kultūros ir sporto komiteto pirmininkė Rasa Petrauskienė priminė, kad šios šventės laukimas toks pat svarbus kaip ir pati šventė, visiems mažiesiems dalyviams palikdama pilną maišą saldžių dovanėlių.

     Šventė paliko neišdildoma įspūdį ir dalyviams, ir žiūrovams.

 

     Šventės akimirkos – Gargždų „Kranto" pagrindinės mokyklos nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 369 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,