Mano Gargždai



Vėžaičiuose skambėjo padėkos žodžiai

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Susirinkusiesiems koncertavo Vėžaičių kultūros centro kolektyvai. L.Gruzdžio nuotr. Susirinkusiesiems koncertavo Vėžaičių kultūros centro kolektyvai. L.Gruzdžio nuotr.

     Niūrus gruodžio 17-osios vakaras daugeliui vėžaitiškių buvo labai šiltas nuo gražių žodžių ir dainų, smagių šokių – Vėžaičių kultūros centro (VKC) darbuotojai pakvietė visus, nors mažiausiu darbeliu prisidėjusius prie 2015 metų centro veiklos ir parėmusius Oninių šventę, į padėkos vakarą.


     VKC direktorė Alma Slušnytė nuoširdžiai dėkojo rėmėjams: Klaipėdos rajono merui Vaclovui Dačkauskui, įmonių ir įstaigų, kolektyvų vadovams, žiniasklaidos atstovams. Jiems įteikti padėkos raštai. Kolektyvų vadovai dėkojo savo nariams įteikdami saldžias Kalėdų dovanėles.

     Susirinkę svečiai ir Vėžaičių miestelio gyventojai negailėjo plojimų visiems koncerto dalyviams: pačioms mažiausioms šokėjoms-balerinoms, „Karusėlės" mergaitėms, vokalinių ansamblių „Vaivorykštė" ir „Melodija" dainininkams, sekstetui, renginių režisierei ir dainininkei Amandai Zaleskienei, kanklininkams, kuriuos ruošia vadovė Ramutė Pozingienė.

     Daina, kurią atliko Alma Slušnytė, Amanda Zaleskienė, Daiva Šilinskienė ir Arvydas Dragūnas, buvo maloni staigmena visiems susirinkusiems ir didžiausia dovana rėmėjams.

 

     Renginio akimirkos – Lino Gruzdžio nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 308 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,