Mano Gargždai



Šventinį savaitgalį neapsieita be skaudžių eismo įvykių

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Kalėdų savaitgalį Klaipėdos rajone ne kartą gaudė sirenos – įvairios tarnybos skubėjo į eismo įvykių vietas.

 

Gruodžio 25-ąją, naktį, apie 2.45 val., Klaipėdos rajono kelio Kaunas–Jurbarkas–Šilutė–Klaipėda 221-ame km automobilis „Porsche Cayenne“, kurį vairavo 59-erių metų Norvegijos pilietis, partrenkė ir mirtinai sužalojo važiuojamąja kelio dalimi ėjusį nenustatytos tapatybės apie 55-65 metų amžiaus vyriškį.Įvykį tiria Kelių policija.

      

Taip pat Kalėdų dieną, apie 17 val., Klaipėdos rajono Kretingalės miestelyje automobilis partrenkė į kelią išbėgusius du penkiolikos ir dvylikos metų vaikus. Vienam pėsčiajam lūžo blauzdikaulis. Abu vaikai gydomi ligoninėje.

            

Gruodžio 27-ąją, 16.05 val., Vėžaičių seniūnijoje, Gerduvėnų kaime, P.Lukausko gatvėje, nuo kelio nuvažiavo automobilis „Renault Laguna“ ir apvirto ant šono. Prispaustų žmonių nebuvo. Visgi ugniagesiams teko atidaryti dureles ir padėti iš automobilio išlipti neblaiviam vairuotojui.

        

Neilgai trukus, 17.38 val., Bendrajame pagalbos centre bendruoju pagalbos telefono numeriu 112 gautas pranešimas apie tai, kad rajono ribose, automagistralėje Vilnius–Klaipėda, kelio atkarpoje tarp 281–293 km, įvykus eismo įvykiams, du automobiliai nuvažiavo nuo kelio, yra sužeistų žmonių. Į incidento vietą išsiųstos Klaipėdos apskrities priešgaisrinės gelbėjimo valdybos priešgaisrinės gelbėjimo pajėgos. Informacija apie įvykį perduota Klaipėdos apskrities vyriausiajam policijos komisariatui ir Klaipėdos greitajai medicinos pagalbai.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 504 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,