Mano Gargždai



Pareigūnai lankė vienišus senjorus

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Klaipėdos apskr. VPK Klaipėdos r. PK nuotr. Klaipėdos apskr. VPK Klaipėdos r. PK nuotr.

2015-ieji Klaipėdoje oficialiai paskelbti Senjorų metais, siekiant pagerinti garbaus amžiaus žmonių gyvenimo kokybę.

 

Šiuo metu nemažai senjorų gyvena globos namuose. Čia paskutiniuosius namus suranda daugiausia sunkiai vaikščiojantys garbaus amžiaus žmonės, kurie yra vieniši, dėl senatvės ar visiškos negalios negalintys savarankiškai judėti. Daugelio iš jų būklė yra sunki, jiems reikalinga nuolatinė slauga. Tačiau nemaža dalis senjorų gyvena vieniši savo namuose.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai, siekdami, kad Senjorų metų paskelbimas nebūtų tik deklaratyvaus pobūdžio iniciatyva ir norėdami prisidėti prie žmogiškojo gerumo akcijos, lankė Gargždų seniūnijoje gyvenančius pagyvenusius ir vienišus senjorus, dalijo atšvaitus, ryškiaspalves šviesą atspindinčias liemenes ir kitas dovanėles, kurios buvo nupirktos iš komisariato darbuotojų paaukotų pinigų.

Labiausiai senjorus nustebino policijos pareigūnų apsilankymas, būtent jiems parodytas dėmesys. O labiausiai pradžiugino ne dovanos, o galimybė kartu išgerti puodelį arbatos, pakalbėti apie gyvenimą, bėdas, pasidalinti gyvenimiška patirtimi.

 

Pic2

Klaipėdos apskr. VPK Klaipėdos r. PK nuotr.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 338 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,