Mano Gargždai



Stulbinančios pasimatymų idėjos žiemai

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi Corbis nuotr. Asociatyvi Corbis nuotr.

     Žiemą dažnai nusprendžiame užsidaryti namuose, pasiimti puodelį arbatos ir vakarą leisti prie televizoriaus ar kompiuterio. Jei pasirinksite pastarąjį variantą, tokiu atveju galėsite užmegzti naujas pažintis – statistika rodo, kad vis daugiau žmonių susipažįsta būtent internetu. Jei jus domina naujos pažintys, užsiregistruokite pažinčių portale, ir greitai kartu galėsite nuveikti ką nors smagaus. 10 žiemos pasimatymų idėjų tikrai galės padėti jums įsimintinai praleisti laiką.

 

    Pirties malonumai
    Kas gali būti geriau už pasikaitinimą pirtyje ar karštame vandens kubile, kai už lango spaudžia šaltukas? Tai padės jums ne tik sušilti, bet ir atsipalaiduoti – įrodyta, kad kaitinimasis pirtyje mažina nuovargį ir stresą.

 

    Pasigaminkite vakarienę
    Ar dažnai gaminate ypatingą vakarienę namuose? Tai galite padaryti kartu – pastebėsite, kad net įmantriausius patiekalus galima pagaminti kur kas greičiau – keturios rankos visada geriau nei dvi. Susiraskite ypatingos vakarienės receptą ir įsitikinsite, kad ir maisto gaminimas gali būti romantiškas.

 

    Išbandykite vyno degustaciją
    Įvairios degustacijos vyksta visais metų laikais, tad galite kartu nueiti į vyno (alaus, viskio, ir t.t.) degustaciją. Sužinosite kažką naujo ir kartu leidžiamas laikas bus iš tiesų smagus.

 

    Pasimatymas čiuožykloje
    Visai nesvarbu, kada buvo užmegztos pažintys, ir kiek laiko esate kartu, pasimatymas čiuožykloje tikrai gali būti ypatingas. Baiminatės, kad nemokame puikiai čiuožinėti? Dar geriau! Galėsite susikibti rankomis ir čiuožti kartu – juk dviese kur kas drąsiau.

 

    Filmai
    Jei nėra jokio ūpo eiti iš namų, pasikvieskite simpatiją į namus ir kartu žiūrėkite filmus. Galėsite išsirinkti tokius, kurie patiktų abiem, o tuomet, jei žiūrėsite siaubo filmus... tai tik dar labiau sustiprins jūsų ryšį.

 

    Sniego karas
    Jei už lango pilna sniego, nesėdėkite namuose – lauke galite surengti sniego gniūžčių karą arba pastatyti sniego senį. Skamba vaikiškai? Įsitikinsite, kad taip nėra!

 

    Pasivažinėjimas rogutėmis
    Tai – dar viena puiki pasimatymo idėja, kurią galite įgyvendinti ne tik dieną, bet ir naktį. Susiraskite didžiausią kalną ir leiskitės į nuotykį – tai viena geriausių žiemos pasimatymų idėjų!

 

    Stalo žaidimai
    Visai nesvarbu, kokio amžiaus būtumėte, galite pasirinkti tokius žaidimus, kurie jums tikrai patiktų. Galite žaisti pokerį... iš nusirenginėjimo – tai kur kas geriau nei lošti iš pinigų.


    Pasivaikščiojimas su puodeliu kavos
    Grynas oras visada į naudą, tad ir žiemą neužsibūkite namuose. Pasidarykite termosą arbatos ar kavos ir eikite pasivaikščioti. Žiemos vaizdai gali būti įspūdingi, tad jūs smagiai praleisite laiką. Galite surengti mini fotosesiją miške – nuotraukos bus iš tiesų įspūdingos.


    Jei dar neturite antrosios pusės, pažintys gali būti užmezgamos neišeinant iš namų – portale https://tavomeile.lt/ susipažinti tikrai labai paprasta. Viena iš šių dešimties pasimatymų idėjų gali puikiai tikti ir pirmam pasimatymui – būkite kūrybingi ir galėsite smagiai praleisti laiką.

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 357 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,