Mano Gargždai



Moksleivių tinklinio varžybose triumfavo judrėniškiai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Tarp merginų pranašiausios buvo Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos tinklininkės. Z.Bitino nuotr. Tarp merginų pranašiausios buvo Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos tinklininkės. Z.Bitino nuotr.

     Sausio 13 dieną Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos sporto salėje vyko kaimo vietovių mokyklų tinklinio varžybos. Į jas susirinko 5 vaikinų ir 4 merginų komandos. Abi komandas turėjo Plikių Ievos Labutytės pagrindinė mokykla, Pašlūžmio mokykla-daugiafunkcis centras, Ketvergių pagrindinė mokykla ir Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinė mokykla. Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijai atstovavo tik vaikinai.


     Iš pradžių nugalėtojus išsiaiškino vaikinai. Nuo pat varžybų pradžios išryškėjo aikštės šeimininkų Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos ir Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos tinklininkų pranašumas. Po itin atkaklios trijų setų kovos tarp šių komandų paaiškėjo, kad nugalėtojais tapo Judrėnų sportininkai. Nei su Ketvergiais, nei su Pašlūžmiu neturėję vargo trečią vietą užsitikrino vaikinai iš Plikių. Principinę autsaiderių dvikovą laimėjo ketvergiškiai, pakildami į ketvirtąją vietą.

     Tarp merginų pranašiausios buvo Judrėnų Stepono Dariaus pagrindinės mokyklos tinklininkės. Jos lengvai įveikė visas varžoves ir pelnytai iškovojo teisę atstovauti rajonui zoninėse varžybose. Kova dėl antros vietos buvo labai atkakli. Tarp Plikių ir Pašlūžmio komandų nugalėtojų išaiškinimui prireikė trijų setų. Vis tik nugalėjo daugiau patirties turėjusios Plikių Ievos Labutytės pagrindinės mokyklos tinklininkės. Tad jos liko antros, trečioje vietoje – Pašlūžmio merginos.

     Judrėnų komandas varžyboms parengė mokytojas Andrius Černeckis, Pašlūžmio – mokytoja Inga Januševičienė, Plikių – mokytoja Audronė Danienė, Veiviržėnų – mokytojai Edmundas Norvilas ir Inga Januševičienė, Ketvergių – mokytoja Astra Norvaišienė.

 

Varžybų akimirkos – Zigmo Bitino nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 424 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,