Mano Gargždai



Padėkota aktyviausioms nevyriausybinėms organizacijoms

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Padėkomis džiaugiasi Dauparų bendruomenės ir Dauparų jaunimo klubo „Strategai" atstovai. Simos Ulvikienės nuotr. Padėkomis džiaugiasi Dauparų bendruomenės ir Dauparų jaunimo klubo „Strategai" atstovai. Simos Ulvikienės nuotr.

     Nevyriausybinių organizacijų (NVO), veikiančių Klaipėdos rajone, atstovai sausio 21-sios vakarą užtvindė Gargždų kultūros centro fojė. Tradiciškai visuomenininkams už iniciatyvas ir atliktus darbus dėkojo Klaipėdos rajono savivaldybė.


     „Nevyriausybinių organizacijų veikla visada sveikintina ir palaikoma, tačiau jūs puikiai žinote, kiek šis neatlygintinas atsidavimas iš tiesų kainuoja: tai pavogtas laikas iš šeimų, rezervuoti savaitgaliai, kartais nuovargis ir mintys viską mesti velniop, bet jūs – ne iš tų, kurie pasiduoda. Jūs – iš tų, kurie veda į priekį, kuriais tiki jūsų bendruomenės ir visas rajonas", – vakarą pradėjo vedėja Kristina Kazlauskaitė-Kažukauskienė.

     Klaipėdos rajono NVO tarybos pirmininkė vicemerė Violeta Riaukienė dėkojo susirinkusiesiems: „Šį vakarą labiausiai norisi jums padėkoti už gražias iniciatyvas, nuveiktus darbus, norą gražinti savo vietos bendruomenių aplinką, už pastangas telkti gražiai bendrystei visus, esančius šalia".

     Vėliau padėkos iš vicemerės V.Riaukienės ir kiekvienai seniūnijai atstovaujančių NVO tarybos narių rankų buvo įteiktos 2015 metais aktyviai veikusių NVO atstovams. Juos pasiūlė kiekvienas savo seniūnijos deleguotas NVO tarybos narys.

     Šventinę nuotaiką kūrė grupės iš Klaipėdos „The West Coast" ir „Tina Dance" šokėjų pasirodymai.

 

Padėkos įteiktos:

Agluonėnų seniūnija: Agluonėnų bendruomenei ir jos pirmininkei Alinai Žilienei – už svajonę, virtusią šviečiančiu kalėdiniu sodu.

Dauparų-Kvietinių seniūnija: Dauparų jaunimo klubui „Strategai" ir jos vadovei Gretai Užpurvytei, taip pat Dauparų bendruomenei ir jos pirmininkei Inetai Lukšonienei – už aktyvią visuomeninę veiklą.

Dovilų seniūnija: Kisinių kaimo bendruomenei ir jos pirmininkei Saulei Surplytei – už sveikatos festivalį „Tu gali", Dovilų bendruomenei ir jos pirmininkei Šarūnei Patruškevičienei – už savanorystės skatinimą.

Endriejavo seniūnija: Endriejavo sportiniam-techniniam klubui „Stumbras" – už sportinius pasiekimus, visuomeninei organizacijai „Endriejavo bendruomenė" – už bendruomenės veiklumą ir rekordinį kutinį.

Gargždų seniūnijai: Veiklių moterų sambūriui ir jo vadovei Genovaitei Sinskienei – už socialinę veiklą ir Gargždų miesto gražinimą. Taip pat sportinių šokių klubui „Rolina" – už aukštus sportinius pasiekimus ir Gargždų miesto garsinimą pasaulyje.

Judrėnų seniūnija: Judrėnų Stepono Dariaus bendruomenei ir jos pirmininkei Vilijai Norvilienei – už aktyvią visuomeninę veiklą.

Kretingalės seniūnija: Kretingalės bendruomenei ir jos pirmininkui Sauliui Paukščiui – už aktyvią visuomeninę veiklą. Taip pat „Vandens telkinių savininkų ir naudotojų asociacijai", redaktoriui Arūnui Marčauskui – už išleistą leidinį „Vandens telkiniai".

Priekulės seniūnija: amatininkų gildijai „Krikragaa" ir jos vadovui Mantvydui Vladui Viliui – už aktyvią visuomeninę veiklą.

Sendvario seniūnija: VšĮ „Zebriuko namai" ir jos vadovei Monikai Kikilienei – už socialinių akcijų organizavimą. Taip pat Jakų bendruomenės centrui ir jos aktyviam nariui Pranui Jokubauskui – už aktyvų dalyvavimą bendruomenės renginiuose, jų organizavimą, idėjų sklaidą, Baukštininkų bendruomenei ir jos narei Liucijai Kyguolytei Šeputei – už monografijos „Sendvaris" leidybos koordinavimą, mokslinių tyrimų organizavimą ir projektų įgyvendinimą.

Veiviržėnų seniūnija: Klaipėdos rajono amatų centrui ir jos vadovei Valei Krauleidienei – už tradicinių amatų puoselėjimą.

Vėžaičių seniūnija: Maciuičių bendruomenei ir jos pirmininkei Alinai Petkevičienei – už originalius bendruomenės susibūrimo renginius. Girininkų kaimo bendruomenei ir jos pirmininkei Linai Lapinskienei – už sporto aktyvinimą seniūnijoje, tradicinį krepšinio turnyrą. Lapių bendruomenės centrui ir jos pirmininkei Laimai Karbauskienei – už tradicines bendruomenės šventes.

 

     Taip pat prisimintos 2015 metais įkurtos nevyriausybinės organizacijos – asociacija „Priekulės ainiai" ir Jonušų kaimo bendruomenė. Jas sveikino Klaipėdos rajono savivaldybės NVO tarybos pirmininkės pavaduotoja Ligita Liutikienė.

 

Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 237 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,