Mano Gargždai



Svarbius klausimus gvildens Tarybos posėdyje ir pasitarimuose

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotrauka.

Ši savaitė, sausio 25–29 d., Klaipėdos rajono savivaldybės vadovams nuobodi nebus: laukia ne tik Tarybos posėdis, bet ir daug kitų pasitarimų ir susitikimų.

  

Pirmadienį Savivaldybės vadovai rinkosi į pasitarimą dėl daugiafunkcio centro Gargžduose, į pasitarimą su seniūnais dėl kelių tvarkymo, taip pat tarėsi dėl Priekulės viešųjų erdvių tvarkymo, dalyvavo Poveikio aplinkai vertinimo komisijos posėdyje.

    

Klaipėdos rajono savivaldybės meras Vaclovas Dačkauskas antradienį 9 val. išvyko aplankyti socialinės rizikos šeimų.

Trečiadienį 14 val. jis susitiks su Lietuvos kariuomenės krašto apsaugos savanorių pajėgų Žemaičių apygardos 3-osios rinktinės atstovais dėl patalpų.

Penktadienį 15.30 val. meras dalyvaus Klaipėdos universiteto 25-mečio minėjime Klaipėdos koncertų salėje.

    

Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė ir Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas antradienį 10 val. dalyvaus pasitarime dėl Gargždų krašto muziejaus patalpų.

13 val. vicemerės R.Cirtautaitė ir Violeta Riaukienė dalyvaus pasitarime dėl Gargždų „Minijos“ progimnazijos Jakų skyriaus renovavimo. Jam pirmininkaus S.Karbauskas.

Trečiadienį 10 val. R.Cirtautaitė, S.Karbauskas ir jo pavaduotojas Česlovas Banevičius dalyvaus pasitarime dėl vandens taksi maršruto Dreverna–Juodkrantė.

    

Mero pavaduotoja V.Riaukienė šią savaitę pirmininkauja pasitarimams seniūnijose „Tarpinstitucinio bendradarbiavimo stiprinimas užtikrinant socialinį saugumą vaikams augti šeimose“: pirmadienį ji lankėsi Priekulės seniūnijoje, trečiadienį 9.30 val. pasitarimui pirmininkaus Gargždų seniūnijoje, penktadienį 13.30 val. – Endriejavo seniūnijoje. 

Antradienį 16 val. V.Riaukienė pirmininkaus Nevyriausybinių organizacijų tarybos posėdžiui, kuriame dalyvaus ir Administracijos direktoriaus pavaduotoja Ligita Liutikienė.

Trečiadienį 13.30 val. vicemerė V.Riaukienė dalyvaus susitikime su Lietuvos sutrikusio intelekto žmonių bendrijos „Viltis“ atstovais.

    

Administracijos direktorius S.Karbauskas trečiadienį 17.30 val. dalyvaus Sendvario seniūnaičių, bendruomenių vadovų sueigoje, kur bus pristatoma seniūnijos, seniūno veiklos ataskaita už 2015 metus.

Ketvirtadienį 17 val. S.Karbauskas dalyvaus viešame susirinkime dėl S.Dariaus parko.

Penktadienį 13 val. Administracijos direktorius pirmininkaus pasitarimui dėl Vėžaičių miestelio Gargždų gatvės vandentvarkos sprendinių.

  

Administracijos direktoriaus pavaduotoja L.Liutikienė antradienį 10 val. pirmininkaus Mokinių pavėžėjimo komisijos posėdžiui, 14 val. – Vaiko gerovės komisijos posėdžiui.

Penktadienį 10 val. L.Liutikienė pirmininkaus vandens pramogų ir kitų poilsio paslaugų teikimo konkurso organizavimo ir vykdymo komisijos posėdžiui.

    

Ketvirtadienį 10 val. Savivaldybės vadovai rinksis į Tarybos posėdį. Jo medžiagą rasite ČIA.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 304 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,