Logo
 Spausdinti šį puslapį

Socialinė akcija „Sušildykim vieni kitus“ suvienijo visų širdis

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Organizatorių nuotr. Organizatorių nuotr.

Dar praėjusį rudenį Aleksandro Gridino labdaros fondo inicijuota socialinė akcija „Sušildykim vieni kitus“, kvietusi aktyviai megzti kojinytes sunkiai besiverčiančių šeimų vaikams ir našlaičiams, augantiems kūdikių bei globos namuose, baigėsi įspūdingu rezultatu – numegztos 422 poros kojinių. Akciją palaikė rėmėjai, o joje dalyvavo įvairaus amžiaus, socialinių grupių ir miestų žmonės, tarp jų – garbaus amžiaus senoliai, patys gyvenantys globos namuose.

 

Rėmėjai UAB „Litwool“ ir Darius Juodpusis parūpino močiutėms vilnonių siūlų, kojinytes mažyliams mezgė Kauno Panemunės globos namų senolės, drauge su personalu, pagyvenusių žmonių dienos centrą lankančiomis moterimis bei Tremtinių senjorų klubo narėmis. Prie jų prisijungė Gargždų Viliaus Gaigalaičio ir BĮ Klaipėdos miesto globos namų močiutės, VŠĮ „Sevilis“ senelių namų ir Kauno rajono Čekiškių socialinės globos ir priežiūros namų bei Vilniaus VŠĮ Antavilių pensionato gyventojai, kompanijų grupės „Gridin’s Group“ personalas ir jų artimieji, Lietuvos kultūros tarybos darbuotojai bei Klaipėdos „Varpo“ gimnazijos mokiniai ir mokytojai.

Ypač jaudinančiai, jautriai ir nuoširdžiai globos namuose gyvenančios senolės atsiliepė apie apsilankymą kūdikių namuose, kur dalino našlaičiams kojinytes, klausėsi vaikučių klegesio, buvo apglostytos begalės mažų rankyčių ir išgirdo jaudinančių padėkų ne tik už dovanotus mezginius, bet ir žmones vienijančią širdžių šilumą.

 

Organizatorių nuotraukos:

 

Paveikslėlių galerija

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,