Mano Gargždai



Vyko LMŽ bendrojo ugdymo mokyklų merginų krepšinio varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos merginų komanda. Z.Bitino nuotr. Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos merginų komanda. Z.Bitino nuotr.

Tik dvi merginų krepšinio komandos pareiškė norą kovoti dėl pajėgiausios Klaipėdos rajono bendrojo ugdymo mokyklos vardo – Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazija ir Priekulės Ievos Simonaitytės gimnazija.

 

Abi komandos buvo lygiavertės. Apie tai byloja ir rezultatas. Atkakli kova vyko taškas į tašką ir rungtynės pasibaigė nugalėtojų išaiškinimu tik paskutinėmis sekundėmis.

Pirmajame kėlinyje šiek tiek pirmavo priekuliškės – 4:3, po antrojo buvo 10:6, po trečiojo jau lygu – 16:16.  Rungtynių atomazga įvyko ketvirtajame kėlinyje, kada veiviržėniškės išsiveržė į priekį 4 taškais. Užvirė tokia atkakli, principinė, bekompromisė kova, kad, atrodė, merginos iš savęs išspaus paskutines jėgas. Likus keliolikai sekundžių, vienu tašku pirmavo Veiviržėnų komanda, o priekuliškės nuolat atakavo varžovių krepšį. Deja, kamuolys niekaip nekrito. Tad galutinis rezultatas 23:22 Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos merginų naudai. Jos šįkart – nugalėtojos.

 

Zigmo Bitino nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 289 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,