Mano Gargždai



Rytoj laida „Arčiau namų“ pasakos apie Klaipėdos rajono bendruomenes

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Rytoj, vasario 13-ąją, 10 valandą ryte verta įsijungti „Lietuvos ryto“ televiziją ir pažiūrėti televizijos laidą „Arčiau namų“, mat šįsyk joje – istorijos apie Klaipėdos rajoną.

 

Pozityvaus, pilietiškumą skatinančio ir gerąją bendradarbiavimo patirtį skleidžiančio televizijos projekto kūrybinė grupė Klaipėdos rajone lankėsi vasario pradžioje.

Laidoje „Arčiau namų“ pamatysite pasakojimus iš Gargždų, Veiviržėnų, Drevernos, Venckų, Lapių, Kvietinių ir Brožių.

Koks buvo slidinėjimo sezonas Utrių kalno slidinėjimo trasą įrengusiai Lapių bendruomenei? Kokias ekstremalias pramogas galima patirti Klaipėdos rajone prasidėjus pavasariniams potvyniams? Kaip amatais sudominti vaikus ir jų tėvus? Koks yra skanios žuvienės receptas? Kuo didžiuojasi ir kuo nori pasidalinti Klaipėdos rajone veikiančios bendruomenės? Kuo gali pavaišinti svečią užklydusį?

Atsakymus į šiuos ir kitus klausimus pamėgins pateikti TV laidos „Arčiau namų“ kūrėjai.

Apie verslo ir bendruomenių bendrystę Klaipėdos rajone pasakos bendrovės „Hidrostatyba“ valdybos pirmininkas Jonas Dumašius, bendrovės „Litimbera“ vadovai Romas ir Alina Petkevičiai, „Gargždų geležinkeliai“ vadovas Arūnas Grikšas. Bendruomenės pristatys savo vykdomus projektus, o Klaipėdos rajono savivaldos vadovai kalbės apie šios dienos aktualijas, įgyvendintus projektus, rajono privalumus. Tuo tarpu laidos vedėja Daiva Tamošiūnaitė stebėsis, kaip taip gali būti, kad pavasarį gargždiškiai gali pažvejoti išėję į savo namų prieangį. Ne vieną sužavės ir kino entuziasto Jono Mikučio įrengtas kino muziejus atnaujintame kino teatre „Minija“ Gargžduose ar pasiplaukiojimai pavasarį kone kalnų upe tampančioje Žvelsoje.

Būtinai įsijunkite!

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 231 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,