Mano Gargždai



Jubiliejinė gimnazistų laida šventė šimtadienį (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(8 balsai)
Šimtadienio vakaro akimirkos. D.Ambrožėvičiūtės nuotr. Šimtadienio vakaro akimirkos. D.Ambrožėvičiūtės nuotr.

Vasario 12-oji Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos bendruomenei buvo ypatinga: mokykla minėjo šimtadienį. Šiemet su šia ugdymo įstaiga atsisveikins jubiliejinė – XX-oji – abiturientų laida, iš viso – 150 jaunuolių.

 

 Šventė, simbolizuojanti, kad iki brandos egzaminų pradžios liko 100 dienų, moksleivių yra viena laukiamiausių. Jai kantriai besiruošiantys trečiokai (11-okai) džiaugėsi galimybe pademonstruoti savo kūrybingumą ir išmonę.  

Ryte mokykloje prasidėjusias šėliones pratęsė renginys Gargždų kultūros centre. Pasidabinę abiturientai, mokytojai, tėvai ir moksleiviai užpildė salę taip, kad daliai žiūrovų teko ir stovėti.

Šimtadienio tema – XX-ieji Gargždų gimnazijos apdovanojimai. Vienas po kito į sceną lipo tie dvyliktų klasių moksleiviai, kurie, trečiokų manymu, išsiskyrė vienoje ar kitoje srityje. Šventės programą paįvairino šokiai, įvairūs vaizdo įrašai. Viename jų netrūko ir abiturientus kompromituojančių vaizdelių. Šventės pasirodymus lydėjusios griausmingos ovacijos drebino Kultūros centro sienas.

 

Įteikti apdovanojimai

„Meniškos sielos“ apdovanojimai įteikti Gintarei Ilginytei, Tomui Cirtautui ir mokyklos teatro „Ištaško“ aktoriams ir vadovei Rasai Rusteikienei. XX laidos „universaliausiu“ išrinktas Ignas Jurgutis, iškalbingiausiais paskelbti Vilius Lukošius, Ani Albertjan ir Emilija Valkauskaitė. „Valgyklos ištikimiausiomis“ nominuotos Linora Ruškytė, Neringa Veličkaitė ir Aušrinė Burbaitė.

XX laidos draugiškiausiųjų apdovanojimą pelnė Gabija Mukauskaitė ir Rugilė Dirvonskytė, Mantas Jonikas, Mantas Škirman, Domas Kerpė ir Julius Mažeikis. Versliausiais pripažinti burbulinio futbolo pramogą siūlantys Laurynas Alekna ir Povilas Kelbauskis. XX laidos protingiausi – Andrius Girdžius, Paulius Riauka ir Laurynas Gerdauskis. „XX laidos grožis ir protas“ apdovanojimą pelnė Gelmina Kudelko, o nominacija „Metų draugų draugas“ atiteko Kristijonui Karnauskui. Taip pat už aktyvią veiklą, organizuotumą ir puikiai atliekamas prezidento pareigas padėka įteikta Povilui Kelbauskui.

Nepamirštos ir auklėtojos. Metų svarbiausiomis pripažintos Jurga Venckauskienė, Inga Ulonienė, Raimonda Mankevičienė, Verutė Nekrevičiūtė, Giedrė Poškienė ir Aldona Matulaitienė.

 

Šimtadienio akimirkos – Dominykos Ambroževičiūtės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 153 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,