Mano Gargždai



Grožio salonui „Deivės oazė“ – treji!

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Grožio salono „Deivės oazė“ kolektyvas džiaugiasi malonia sukaktimi. Grožio salono „Deivės oazė“ kolektyvas džiaugiasi malonia sukaktimi.

Gargžduose įsikūręs grožio salonas „Deivės oazė“ šiandien švenčia trejų metų gimtadienį. Konkurencingoje rinkoje grožio paslaugas teikianti įmonė džiaugiasi malonia sukaktimi: jau suburtas klientų ratas, žinomi jų poreikiai, nuolat tobulėjama – siūlomos naujos paslaugos ir dalyvaujama įvairiuose kursuose. Gimtadienio proga salone visą savaitę klientų lauks nuolaidos ir išskirtiniai pasiūlymai.

 

„Užaugo“ kolektyvas ir paslaugų skaičius

Prieš trejus metus, atvėrus naujo salono duris, čia dirbo keturios grožio specialistės. Šiandien moteris ir vyrus lepina net šešios meistrės: kirpėjos Rasa Staponienė, Alvyda Dargienė ir Kristina Čepienė, manikiūristės Alma Valužė ir Rasa Šarkienė, vizažistė Vitalija Vaserė.

Grožio salono vadovė Kristina Čepienė džiaugiasi, ne tik ištikimais klientais, bet ir darbuotojomis.

„Smagu, kad darbus nuo pat įkūrimo tęsia keturios specialistės, džiugu, kad šiemet mūsų būrį papildė ir dvi naujos narės: kirpėja ir vizažistė“, – atviravo K.Čepienė.

Apsilankius grožio salone „Deivės oazė“, už priimtiną kainą galima gauti visą grožio paslaugų paketą. Čia teikiamos įvairios paslaugos: kirpimas įprastu būdu ir karštomis žirklėmis, plaukų dažymas ar tonavimas, taip pat tradicinis ir aparatinis pedikiūras, manikiūras, blakstienų priauginimas, depiliacijos, makiažas. Naudojama profesionali kosmetika, taip pat galima įsigyti rankų, kojų ar plaukų priežiūros priemonių.

Nuolat sekamos naujovės. Vienos naujausių paslaugų – plaukų ir nagų gydymas. Savininkės K.Čepienės teigimu, šias procedūras Gargžduose siūlo dar nedaugelis, o jos moterims tampa vis aktualesnės.

„Darome gydomąsias procedūras pažeistiems plaukams, naudojame „FIBERPLEX“  technologiją. Jos metu skysta priemonė yra pilama į dažus. Taip galima pasiekti įspūdingų rezultatų: per vieną apsilankymą iš juodaplaukės pavirsti į blondinę, nepažeidžiant plaukų. Net 94 proc. sumažinamas plaukų lūžinėjimas“, – nauja paslauga ir galimybėmis džiaugėsi kirpyklos vadovė.

Taip pat moterims itin reikalinga procedūra – nagų gydymas, jų sustiprinimas. Tam grožio salone naudojama „IBX sistema“, kuri nagus padaro stipresnius, kietesnius ir lankstesnius, padeda pašalinti įvairius defektus: nago plokštelės sluoksniavimąsi ir skilinėjimą, baltas dėmes.

 

Įsitraukia į socialines akcijas

„Deivės oazės“ vizitine kortele tampa nuoširdus dalyvavimas įvairiose socialinėse akcijose. K.Čepienės teigimu, padėti kitiems ji prisižadėjo dar prieš atidarant saloną.

„Buvau davusi žodį, jeigu Dievas padės man, padėsiu kitiems“, – atviravo salono šeimininkė.

Pažadas tesimas. Nuo pat įstaigos įkūrimo paslaugos nemokamai buvo teikiamos socialinės rizikos šeimoms. Jau kelerius metus draugaujama su Lapių pagrindine mokykla – globos grupės vaikai salone gali apsikirpti nemokamai. 

„Ateina, apsikerpa... Esu mergaitėms ir dažiusi plaukus kelis kartus, bet vaikai nepiktnaudžiauja“, – šypsojosi K.Čepienė.

Neabejingas grožio salono kolektyvas ir kitiems kilniems tikslams: padeda rinkti aukas, drabužius ir kitus daiktus sunkiau besiverčiantiems. Kolektyvo organizuotos „Pyragų dienos“ metu surinktos lėšos paaukotos „maltiečiams“.  Šios socialinės akcijos aukų stiklainis „Deivės oazėje“ stovi nuolat.

 

Gargždiškių mėgstama paslauga – blakstienų rietimas

K.Čepienė pasakojo, kad per trejus metus pastebėtas ir tam tikras paslaugų poreikis. Gargždų žmonės, anot jos, nelinkę kardinaliems pokyčiams, naujovės taip pat priimamos ne iš karto.

„Naują ar brangesnę paslaugą pasiūlyti nelengva. Atrodo, gyvename netoli Klaipėdos, bet kas ten labai populiaru, pas mus tik po kurio laiko priimama“, – pastebėjimus dėstė „Deivės oazės“ savininkė.

Jos teigimu, gargždiškių itin pamėgta paslauga – blakstienų rietimas.

„Moterys lieka labai patenkintos, grįžta vėl, rekomenduoja kitoms“, – džiaugėsi K.Čepienė.

 

Bus madingas natūralumas ir žaismingumas

Artėjant pavasariui, moterys nori pasigražinti, jos domisi ir pasaulinėmis mados tendencijomis. Pasak grožio salono šeimininkės, šiemet šiltąjį sezoną plaukų stilistai madingiausia vadina ilgesnę „bob“ kirpimo versiją – „lob“.

„Plaukai turėtų būti ne lygūs, o banguoti, šukuosena atrodyti ne rimtai, o žaismingai. Tai itin patogu toms, kurių trumpinami plaukai yra linkę garbanotis, o tiesių plaukų savininkėms teks į pagalbą pasitelkti plaukų bangavimo žnyples. Kartu su bohemiško stiliaus tendencija į madą grįžta ilgi kirpčiai. Šiemet jų skiriamasis bruožas – ne lygi, o lenkta linija“, – tendencijas pristatė K.Čepienė.

Anot grožio specialistės, madinga derinti sluoksniais karpytą šukuoseną ir „balayage“ dažymo techniką, kai plaukai link galų yra palaipsniui šviesinami, taip pat natūraliai ir praktiškai atrodantis „nude“ stilius.

Besidominčioms makiažo naujienomis, grožio salono „Deivės oazė“ specialistės atskleidė, kad šių metų šiltojo sezono populiariausios spalvos – rožinis kvarcas ir giedras dangus. Manikiūro spalvų paletėje dominuos naujos natūraliai arba beveik natūraliai atrodančių nagų spalvos.

 

Klientams – gimtadienio akcijos

Šiandien, pirmadienį, „Deivės oazės“ klientų lauks su skaičiumi 3 susijusios akcijos.

„Stebinsime trečios valandos, trečios klientės, 30 proc. pasiūlymais“, – gimtadienio atrakcijas pristatė „Deivės oazė“ vadovė.

Be to, visą savaitę bus organizuojami gimtadienio konkursai. Apie juos bus skelbiama „Deivės oazės“ feisbuke.

 

Kviečiame pamėgti „Deivės oazės“ feisbuko paskyrą, kurioje rasite ne tik informaciją apie nuolaidas, akcijas ir pasiūlymus, bet ir mados tendencijas.

 

„Deivės oazės“ kolektyvas:

Reklama

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 643 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,