Mano Gargždai



„Ladygolo“ žaidynėse – pergalingas doviliškių žaidimas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

„Ladygolas“ – mergaičių salės futbolo žaidynės, kurių tikslas – sudominti mergaites sportu ir sveika gyvensena. Į šį naujausią projektą aktyviai įsijungė Dovilų pagrindinės mokyklos sportininkės, treniruojamos kūno kultūros mokytojo Arūno Šimkevičiaus.

 

Vasario 19 dieną dvi Dovilų mergaičių komandos dalyvavo Klaipėdos apskrities savivaldybių „Ladygolo“ finaliniame etape ir atstovavo Klaipėdos rajonui. Vyresniųjų komandą sudarė mergaitės, gimusios 2001–2002 m., o  kitą – 2003 m. gimimo ir jaunesnės žaidėjos.

Varžybose dalyvavo Klaipėdos, Kretingos, Palangos, Šilutės miestų mergaičių komandos. Po įtemptos kovos abi Dovilų mokyklos mergaičių komandos laimėjo pirmas vietas ir iškovojo taures. Jos buvo apdovanotos  futbolo kamuoliais, o geriausios sportininkės – asmeniniais prizais ir medaliais.

Pergalingos šio projekto varžybos skatins toliau intensyviai treniruotis ir gerai pasirodyti superfinale, kuris įvyks  balandžio mėnesį Kaune.

 

informacija

„Ladygolas“ – tai tarpmokyklinės merginų salės futbolo žaidynės. Varžybas vykdo ir joms vadovauja Lietuvos futbolo federacija (LFF) ir Masinio futbolo asociacija (MaFA).

Į pirmąjį „Ladygolas“ sezoną užsiregistravo net 347 komandos.

 

Dalyvių nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 472 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,