Mano Gargždai



Lapiuose surengta tradicinė moterų vakaronė (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Į moterims skirtą renginį susirinko arti 40 dalyvių. S.Ulvikienės nuotr. Į moterims skirtą renginį susirinko arti 40 dalyvių. S.Ulvikienės nuotr.

Jau daugelį metų Lapių bendruomenės centras, padedant Vėžaičių kultūros centro Lapių skyriaus darbuotojams, organizuoja tradicinę moterų vakaronę.

 

Ir šiemet daug kas buvo tradiciška, bet dalyvių skaičius maloniai nustebino. Žvarboką kovo 10-osios vakarą į jaukiai papuoštą bendruomenės salę susirinko arti 40 moterų. Vakaro vedančioji Simona Gagilaitė sumaniai pristatinėjo renginio dalyvius.

Arvydo Dragūno saksofonu atliekami kūriniai nuteikė romantiškam vakarui, apmąstymams.

Vėliau Jurgita Šilevienė, Klaipėdos paslaugų ir verslo mokyklos dėstytoja, supažindino su aprangos abėcėle, moterų figūrų formomis, pagrindiniais rūbų spintos formavimo principais. Visos klausėmės susidomėjusios, dar ir klausimų pranešėjai pažėrėme.

Šarūnė Petruškevičienė vėl stebino savo dainomis ir romansais, o moterys, kas drąsiau, kas tyliau, pritarėme jai. Eiles apie pavasarį, Velykas ir tiesiog gyvenimą skaitė Rasa Rusteikienė ir Vilija Lukauskienė.

Šokti su zumbos šokėjomis buvo gana sunkoka, bet paklausyti, koks tai yra šokis, ir pažiūrėti į šokančias, buvo tikrai įdomu.

Vakaro pabaigoje dainavome karaokę, vaišinomės Danutės Butkienės paruoštomis gėrybėmis, bendravome. Niekas neskubėjo namo. Vadinasi, reikia moterims pabūti ir pabendrauti vienoms.

 

Renginio akimirkos – Simos Ulvikienės nuotraukose:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 272 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,