Mano Gargždai



Klaipėdos rajone – nelegali parduotuvė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK nuotr. Klaipėdos AVPK nuotr.

Pirmadienį, kovo 14 d., Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Viešosios tvarkos tarnybos Prevencijos skyriaus ir Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai su Klaipėdos apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos pareigūnu, reaguodami į gyventojų pranešimus apie vykdomą nelegalią alkoholinių gėrimų prekybą, patikrino Klaipėdos rajono Bilviečių kaime esančią sodybą.

 

Šios sodybos gyventoja kontrolinio patikrinimo metu pareigūnui pardavė degtinės butelį su Lietuvos Respublikos akcizo banderole, o detalesnės apžiūros metu pareigūnai minėtos moters namuose aptiko slepiamų įvairių rūšių alkoholinių gėrimų. Tai tik patvirtino įtarimus apie čia galimai vykdomą nelegalią alkoholio prekybą. Iš nelegalios apyvartos paimti 24 vnt. alaus skardinių, 18 vnt. įvairių rūšių degtinės butelių ir 2 vnt. sidro.

Už neteisėtą vertimąsi ūkine, komercine veikla, kuriai reikalinga licencija pagal Lietuvos Respublikos administracinių teisės pažeidimų kodekso 173 str. 1 d. yra numatyta administracinė atsakomybė. Sodybos šeimininkei už padarytą pažeidimą gali būti skirta bauda nuo dviejų šimtų aštuoniasdešimt devynių iki aštuonių šimtų šešiasdešimt aštuonių eurų su pagamintos produkcijos, įrankių, žaliavos ir gautų pajamų iš šios veiklos konfiskavimu.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 584 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,