Mano Gargždai



Keturiolikmetis sunkiaatletis iš Gargždų – Lietuvos čempionas

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Lietuvos čempionas (antras iš dešinės) ir prizininkai su savo komanda. Dalyvių nuotr. Lietuvos čempionas (antras iš dešinės) ir prizininkai su savo komanda. Dalyvių nuotr.

Simne, Alytaus rajone, vyko Lietuvos jaunių iki 15 metų sunkiosios atletikos finalinės varžybos, kuriose dalyvavo trys gargždiškiai.

 

Puikiai surengtos varžybos, kurios atitiko tarptautinį lygį, vyko Simno kultūros namuose.

Šauniai pasirodė Edvardo Šauklio auklėtiniai. III vietą svorio kategorijoje iki 46 kg iškovojo „Kranto“ pagrindinės mokyklos moksleivis Vilius Norkus. II vietą svorio kategorijoje iki 62 kg pelnė Veiviržėnų Jurgio Šaulio gimnazijos moksleivis Erlandas Eglynas, prie kurio pergalės prisidėjo ir tėvai, tris kartus per savaitę vaikiną atvežantys į treniruotes. Pasak trenerio E.Šauklio, vaikus ypač svarbu atvesti pas tinkamus specialistus: „Kai vaikas bus paruoštas, matysis kokioje sporto šakoje jis gali laisvai elgtis ir sveikai siekti aukštų rezultatų“.

Reikšmingu varžybų akordu tapo Karolio Stonkaus pasirodymas. Jis rungėsi sunkiausio svorio kategorijoje – virš 76 kg. Rovimo rungtyje K.Stonkus įveikė 98 kg, stūmimo – 130 kg. Pranokęs savo varžovus jis tapo Lietuvos čempionu.

Vaikinas patvirtino, kad yra rimtai nusiteikęs parvežti į Gargždus Europos čempionato medalį, o jam – tik keturiolika metų, tad laukia graži ateitis.

Sportininkai dėkoja savo tėveliams, Sporto mokyklos direktoriui Antanui Blinstrubui, draugams ir visai komandai.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 273 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,