Mano Gargždai



Vyko Administracijos direktoriaus taurės stalo teniso varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Sekmadienio rytą Sporto centro salėje vyko atviros stalo teniso varžybos Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriaus taurei laimėti. Į turnyrą susirinko 28 dalyviai iš Klaipėdos, Kretingos, Šilutės, Salantų ir Gargždų.

 

Varžybų dalyviai buvo suskirstyti į dvi amžiaus grupes: suaugusiųjų ir veteranų (nuo 50 metų). Suaugusiųjų grupės dalyviai suskirstyti į keturis pogrupius po 5 žaidėjus, veteranai – į du pogrupius po 4 žaidėjus. Iš kiekvieno pogrupio į galutinį etapą pateko po du geriausius žaidėjus, kurie finale žaidė rato sistema.

Sužaidus pogrupių varžybas, į finalinį aštuntuką suaugusių grupėje pateko: Darius Aleknavičius (Klaipėda), Augustė Mikalauskytė (Gargždai), Feliksas Žemgulys (Gargždai), Vytautas Ročys (Kretinga), Mindaugas Buda (Gargždai), Edgaras Knyzeris (Judrėnai), Jonas Valinskis (Salantai) ir Tomas Kojelis (Dovilai).

Veteranų grupėje į baigiamąjį etapą pateko: Antanas Vaitkus (Klaipėda), Kęstutis Šliauderis (Dovilai), Alvydas Zumbrickas ( Šilutė) ir Steponas Uselis (Gargždai).

Pasibaigus finalinėms kovoms, paaiškėjo nugalėtojai ir prizininkai. Tarp suaugusiųjų trečią vietą iškovojo Tomas Kojelis, antra vieta atiteko Dariui Aleknavičiui, kuris tik po atkaklios 5 setų kovos nusileido čempionu tapusiam svečiui iš Salantų – Jonui Valinskiui.

Veteranų varžybose trečią vietą laimėjo Steponas Uselis, antra vieta atiteko Antanui Vaitkui, o nugalėtoju tapo 70 metų jau perkopęs Alvydas Zumbrickas.

Finalines kovas stebėjęs Administracijos direktorius Sigitas Karbauskas džiaugėsi žaidėjų nusiteikimu, atkakliomis varžybomis ir palinkėjo sportininkams nesustoti bei toliau tobulinti savo žaidimo įgūdžius.

 

Sporto centro nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 294 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,