Mano Gargždai



Sergančius mažuosius ligoninėje aplankė Amsis

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos r. PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos r. PK nuotr.

Raudonos nosies diena – tai diena, kai didžiausias dėmesys yra skiriamas sergantiems vaikams, jie lankomi ligoninėse. Tokia diena pirmą kartą buvo suorganizuota Didžiojoje Britanijoje 1988 metais, o dabar ji yra minima ir Lietuvoje. Pagrindinis šios akcijos tikslas – skleisti šilumą ir įžvelgti šypsenas vaikų akyse bei jas nupiešti vaikų veiduose.

 

Prie šios dienos minėjimo prisidėjo ir Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato Prevencijos poskyrio pareigūnės, kurios su policijos bičiuliu Amsiumi aplankė Klaipėdos rajono savivaldybės Gargždų ligoninės Vaikų ligų skyriuje gulinčius vaikučius.

Pareigūnės, norėdamos praskaidrinti ligoniukų nuotaiką, kiekvienam padovanojo po raudoną klouno nosį, atšvaitą, Lietuvos automobilių kelių direkcijos informacinius lankstinukus, o šuniukas Amsis mažuosius vaišino saldainiais.

Toks pareigūnių dėmesys pralinksmino ne tik ligoninėje gulinčius vaikučius, bet ir jų tėvelius. Policijos bičiulio Amsio paglostymas, rankos paspaudimas vaikams paliko neišdildomą įspūdį, o tėveliai noriai susitikimą su policijos atstovais įsiamžino.

Policijos pareigūnės tiki, kad jų apsilankymas praskaidrino ligoniukų nuotaiką, o parodytas dėmesys padės greičiau jiems pasveikti.

 

Klaipėdos r. PK nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 340 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,