Mano Gargždai



Vyko velykinės štangos spaudimo gulomis varžybos

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Sportininkai varžėsi dviejose moterų ir šešiose vyrų svorio kategorijose. Dalyvių nuotr. Sportininkai varžėsi dviejose moterų ir šešiose vyrų svorio kategorijose. Dalyvių nuotr.

Kovo 26 d. fitneso ir kultūrizmo klube „Viktorija“ sportininkai šv. Velykas sutiko dalyvaudami štangos spaudimo gulomis varžybose.

 

Jose buvo varžomasi dviejose moterų ir šešiose vyrų svorio kategorijose.

Svorio kategorijoje iki 60 kg nugalėtoja tapo Virga Mockutė (rezultatas – 42,5 kg). Kategorijoje virš 60 kg trečią vietą užėmė Ieva Krapavickaitė (30 kg), antrąją vietą iškovojo Karolina Norkutė (37,5 kg), o nugalėtoja tapo Inga Rimkuvenė (45 kg).

Vyrų svorio kategorijoje iki 70 kg trečią vietą užėmė Gediminas Virkšas (65 kg), antrąją vietą pelnė Mindaugas Žukauskas (80 kg), o nugalėtoju tapo Martynas Damulis (90 kg). Svorio kategorijoje iki 80 kg sportininkai vietomis pasidalino taip: Dovydas Kaleginas – antra vieta (70 kg), pirma vieta – Elvinas Piluckis (110 kg). Remigijus Alšauskas, svorio kategorijoje iki 90 kg išspaudęs štangą su 140 kg, užtikrintai aplenkė Luką Jastrumskį (102,5 kg) ir užėmė pirmąją vietą, o varžovas liko antras. Vyrai, dar „nepadauginę“ velykinių margučių ir „tilpę“ į svorio kategoriją iki 100 kg, vietas pasidalino tokia tvarka: Raimondas Mockus (135 kg, I vieta), Kęstas Želvys (132,5 kg, II vieta). Tomas Liatukas svorio kategorijoje iki 110 kg pakėlė štangą su 180 kg ir tapo nugalėtoju. Svorio kategorijoje virš 110 kg nugalėtojas – Antanas Urbys (140 kg).

Absoliučioje moterų svorio kategorijoje, iškėlusi štangą su 46,5 kg, nugalėtoja tapo Inga Rimkuvienė. Absoliutus vyrų kategorijos nugalėtojas – Tomas Liatuka (180 kg).

Varžybų organizatorius Kęstas Želvys padėkojo ir pasidžiaugė sportininkais, dalyvavusiais varžybose, įteikė padėkas ir atminimo dovanėles varžybų svečiams ir rėmėjams. Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas pasveikino visus su šventėmis ir priminė, kad šv. Velykos – tai metas, kai trumpam nusigręžiame nuo darbų ir atsigręžiame į šeimą. Tai diena,  kai kartu mėgaujamės pavasariu, dalijamės šventiniu maistu. Ir, be abejo, kai kiaušiniai virsta meno kūriniais! Jis pasidžiaugė sportininkais, kad dar ne visi išsilakstė pas gimines prie sočiai ir svetingai paruoštų stalų, kad jie atranda laiko sportui, varžyboms, sveikam gyvenimo būdui.

Fitneso ir kultūrizmo klubo „Viktorija“ vadovas Viktoras Kura palinkėjo sportininkams toliau siekti užsibrėžtų sportinių tikslų ir rezultatų. „Viktorijos“ sporto klubo durys visada atviros tokioms ir panašioms varžyboms, svarbu, kad būtų kuo daugiau tokių entuziastų kaip Kęstas Želvys.

 

Dalyvių nuotraukos:

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 314 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,