Mano Gargždai



Kvietiniškiai susitiko su menininku Vytautu Kusu

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Mažiausi baldai. Dalyvių nuotr. Mažiausi baldai. Dalyvių nuotr.

Kvietinių bendruomenės namuose vyko susitikimas su žymiu Palangos menininku Vytautu Kusu. Dailininkas visiems susirinkusiems pristatė kiaušinių graviravimo techniką, kuri juos paverčia tikrais meno kūriniais. Tai – išpjaustytu ažūriniu raštu papuošti vištų, žąsų, stručių kiaušiniai.

 

Menininkas ne tik parodė iki šiol nematytą kiaušinių graviravimo techniką, bet ir leido visiems norintiems ją išbandyti.

Vytautas Kusas susirinkusiems pademonstravo iš graviruoto stručio kiaušinio padarytą saldaininę, dėžutę, papuošalus. Taip pat pristatė ir kitus, jau Lietuvos rekordais tapusius, kūrinius: mažiausią knygą (9x8 mm dydžio bei 3 mm storio, 56 puslapių poezijos knygą „Pojūtis“) ir mažiausius baldus (15 mm stalą ir 9 mm kėdę).

Jaukiai leisdami vakarą turėjome galimybę pasidžiaugti ne tik gražiai dekoruotais kiaušiniais, bet ir dailininko tapytais paveikslais, išleistomis poezijos knygomis.

Susitikimas su šiltu, nuoširdžiu žmogumi nepaliko abejingų. Baigdamas susitikimą, Vytautas Kusas visus paragino aplankyti Palangoje esantį šunų muziejų, kuris yra vienintelis Pabaltijy.

 

Dalyvių nuotraukos:

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 511 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,