Mano Gargždai



Pašlūžmio mokykloje-daugiafunkciame centre karaliavo „Futboliukas 2016“

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Renginio dalyviai. Organizatorių nuotr. Renginio dalyviai. Organizatorių nuotr.

Kovo 30 d. į Pašlūžmio mokyklą-daugiafunkcį centrą sugūžėjo gausus būrys svečių: jaunieji futbolistai iš 4 ugdymo įstaigų, svečiai iš Lietuvos masinio futbolo asociacijos bei būrys rėmėjų. Čia karaliavo „Futboliuko 2016“ turnyro šventinis renginys. Susirungė keturios priešmokyklinukų  komandos: Klaipėdos r. Endriejavo pagrindinės mokyklos, Šilutės r. Švėkšnos lopšelio-darželio, Šilutės r. Inkaklių mokyklos-daugiafuncio centro ir šeimininkų – Klaipėdos r. Pašlūžmio mokyklos-daugiafunkcio centro.

 

„Futboliuko 2016“ tikslas – grąžinti vaikus į stadionus, populiarinti futbolą, sudominti vaikus ir ugdyti įvairius jų talentus. Komandą sudarė trys žaidėjai (3+1 atsarginis), žaisti galėjo mišri komanda, varžybos vyko pagal „Garbingo žaidimo“ taisykles.

Po Pašlūžmio mokyklos-daugiafunkcio centro direktorės R. Žvirblienės ir Lietuvos masinio futbolo asociacijos vadybininko I. Marcinkevičiaus sveikinimų prasidėjo varžybos. Vaikai su dideliu užsidegimu spyrė kamuolį į priešingos (porąkart ir savos) komandos vartus ir, žinoma, gynė savuosius. Salėje darėsi karšta nuo aistrų ir vaikų noro sportuoti.

Turnyro pabaigą vainikavo draugystė. Visos komandos buvo apdovanotos diplomais ir rėmėjų medaliais bei dovanėlėmis. Vaikų veideliuose spindėjo pakili nuotaika, jie su džiaugsmu dalijosi patirtais įspūdžiais, pasakojo susiradę naujų draugų. Kitais metais turnyrą organizuos Klaipėdos r. Endriejavo pagrindinė mokykla.

Norime padėkoti gausiam būriui rėmėjų: Lietuvos masinio futbolo asociacijai už dovanotus vartelius ir kamuolius, UAB „Eurobiuras“ už medalius, už saldžias dovanas Klaipėdos r. savivaldybės tarybos narei ir seimo nario P. Gražulio padėjėjai R. Kernagienei ir tarybos narei B. Alšauskienei, Klaipėdos r. policijos prevencinio poskyrio specialistei V. Capienei, Daukšaičių bendruomenės „Pušynėlis“ seniūnaičiui V. Toleikiui.

 

Renginio akimirkos – organizatorių nuotraukose:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 251 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,