Mano Gargždai



Audiovizualinio festivalio „Spektras“ atidarymas – jau ketvirtadienį

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“. Organizatorių nuotr. Valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“. Organizatorių nuotr.

Balandžio 7 d. (ketvirtadienį) 17.30 val. Gargždų kino teatre „Minija“ startuos pirmasis audiovizualinis festivalis Klaipėdos rajone „Spektras“.

 

„Stebuklingas filmų pasaulis su muzika“ – taip vadinsis atidarymo koncertas. Jame skambės kūriniai iš gerai žinomų kino filmų, kuriuos atliks valstybinis pučiamųjų instrumentų orkestras „Trimitas“. Koncerto vedėjas ir vyr. dirigentas – Ugnius Vaiginis. Koncerte skambės ištraukos iš filmų „Titanikas“, „Vestsaido istorija“, „Betmenas“, „Karibų piratai“ ir kitų.

„Trimitas“ – Lietuvos pučiamųjų orkestrų flagmanas, kuriantis jau 58-ąjį sezoną. Bendradarbiauja su žymiausiais Lietuvos bei užsienio atlikėjais, kompozitoriais ir dirigentais, užtikrindamas aukščiausią meninį lygį, atlikimo pučiamaisiais muzikos instrumentais kultūrą ir tradicijas. Orkestro vadovas – Deividas Staponkus.

 

Bilietų kainos: 3 Eur suaugusiesiems, 1 Eur vaikams iki 12 m., neįgaliesiems ir senjorams. Bilietus galėsite įsigyti kino teatro kasoje likus savaitei iki renginio.

Daugiau informacijos tel. 8 46 277726, el. paštu:

Plačiau apie festivalį skaitykite ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 218 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,