Mano Gargždai



Skaitytojo pastabumas: stovėjimo vietos prie Kultūros centro – tik neįgaliesiems?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Skaitytojo nuotr. Skaitytojo nuotr.

Automobilių stovėjimo vietos Gargžduose, Klaipėdos gatvėje, prie miesto kultūros centro, kone visada užimtos. Tačiau pastabiam portalo skaitytojui parūpo ne tai, o dvejonių sukelianti papildoma lentelė prie kelio ženklo.

 

Portalo mano-gargzdai.lt skaitytojas Arnoldas laiške rašo: „Kodėl Klaipėdos g., ties Kultūros centru, nesutampa stovėjimo vietų ženklinimas važiuojant nuo stoties pusės ir link stoties? Vadovaujantis ženklinimu nuo „Senukų“ pusės, visa stovėjimui skirta „kišenė“ yra galima tik neįgaliesiems, o iš kitos pusės – visiems. Kaip teisingai elgtis norint palikti automobilį šioje vietoje?“ – klausia Arnoldas.

Gargžduose veikiančios vairavimo mokyklos „Vairika“ instruktorius Tomas Žemgulis nurodė, kad iš tiesų yra, kaip yra.

„Pagal ženklus nuo stoties pusės stovėti galima visiems, o nuo prekybos centro „Senukai“ pusės – tik neįgaliesiems“, – aiškino T.Žemgulis.

Kaip teigė vairavimo instruktorius, kad bėda būtų išspręsta, kelininkai tiesiog turėtų uždėti lentelę su atstumo apribojimu, pavyzdžiui, 6 arba 12 metrų.

 

informacija

zenklas Papildoma lentelė „Neįgalieji“ nurodo, kad stovėjimo vieta skirta tik Kelių eismo taisyklėse nustatytą skiriamąjį ženklą „Neįgalusis“ arba neįgalių asmenų automobilių statymo kortelę turinčioms transporto priemonėms.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 164 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,