Mano Gargždai



Savaitgalį Klaipėdos rajone – reidų gausa

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr. Klaipėdos AVPK Klaipėdos rajono PK nuotr.

Organizuota bendra Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato bei Klaipėdos apygardos probacijos tarnybos Probacijos skyriaus priemonė, kurios metu buvo lankomi Gargždų mieste, Agluonėnų, Dovilų seniūnijų, Šernų sodų teritorijoje Klaipėdos apygardos probacijos tarnybos Probacijos skyriaus registre esantys nuteistieji, nuteisti laisvės apribojimo bausme, lygtinai paleisti iš pataisos įstaigų, asmenys, kuriems bausmės vykdymas atidėtas, kuriems paskirtos auklėjamojo poveikio priemonės.

 

Apsilankymų metu buvo tikrinama, kaip nuteistieji laikosi teismo jiems paskirto įpareigojimo būti namuose nustatytu laiku bei kaip laikosi paskirto įpareigojimo neišvykti už gyvenamosios vietos rajono ribų be Probacijos tarnybos sutikimo. Patikrinimo metu buvo nustatytas vienas įpareigojimo būti namie nesilaikymas; vienas probuojamasis namuose buvo rastas neblaivus (0,88 promilių girtumas), kuriam teismo nutartimi būti neblaiviam yra draudžiama; vienos kardomosios priemonės nesiartinti prie atitinkamo asmens pažeidimas.

Viešosios policijos skyriaus Prevencijos poskyrio pareigūnai su Klaipėdos apskrities VPK Kelių policijos pareigūnais bei policijos rėmėjais balandžio 8-ąją vykdė prevencinę priemonę dėl nusikalstamų veikų prevencijos, viešosios tvarkos ir saugaus eismo užtikrinimo Gargždų mieste, Priekulės, Dovilų ir Veiviržėnų seniūnijose. Prevencinės priemonės metu buvo sustabdyti 5 Klaipėdos rajono gyventojai, vairavę transporto priemones, neturinčias valstybinės techninės apžiūros, vienas vairuotojas vairavo transporto priemonę, neturėdamas teisės jos vairuoti. Užfiksuotas vienas pažeidimas, kai sustabdyto automobilio stiklų šviesos laidumas buvo mažesnis negu leistina. Taip pat nustatyti du pažeidimai, kai buvo vairuojamos transporto priemonės, neapdraustos transporto priemonių savininkų ir valdytojų civilinės atsakomybės privalomuoju draudimu, bei užfiksuoti 5 kiti KET pažeidimai. Prevencinės priemonės metu buvo sustabdytas lengvasis automobilis, kurį vairavo ieškotas asmuo. Jis buvo pristatytas į Klaipėdos apskrities VPK areštinę.

Priemonės metu buvo išaiškinti 2 atvejai, kai asmenys turėjo kontrabandinių cigarečių su baltarusiškomis banderolėmis. Taip pat sustabdytas vienas neblaivus automobilio vairuotojas, kuriam nustatytas sunkus – 2,63 promilių – neblaivumo laipsnis. Sustabdytas vienas neblaivus dviratininkas, kuriam nustatytas vidutinis – 2,10 promilių – neblaivumo laipsnis.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 662 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,