Mano Gargždai



Sekmadienį „Dainų dainelės“ transliacijoje skambės rajono vaikų balsai

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Vieni iš Klaipėdos rajono dainorėlių, kurie jau dalyvavo filmavime ir kuriuos per televizijos ekranus pamatysime sekmadienį – „Kranto“ pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokinių ansamblis. Redos Paulikienės nuotr. Vieni iš Klaipėdos rajono dainorėlių, kurie jau dalyvavo filmavime ir kuriuos per televizijos ekranus pamatysime sekmadienį – „Kranto“ pagrindinės mokyklos pradinių klasių mokinių ansamblis. Redos Paulikienės nuotr.

Klaipėdos rajonui Lietuvos vaikų ir moksleivių televizijos konkurso „Dainų dainelė“ IV etape atstovaus 5 solistai ir 5 ansambliai iš 8 rajono ugdymo įstaigų. Kaip niekad gausus būrys – apie 60 dalyvių.

 

Pirmieji filmavime dalyvavo Paulius Petrauskas ir pritariantieji instrumentais vaikai iš Kretingalės lopšelio-darželio (muzikos vadovė P. Kurmanskienė), Urtė Stanevičiūtė iš Agluonėnų pagrindinės mokyklos (mokytoja R. Valskienė) bei du Gargždų „Kranto“ pagrindinės mokyklos ansambliai, parengti mokytojos R. Linkienės. Jų pasirodymus galėsite stebėti ir palaikyti ateinantį sekmadienį 11 val. per LRT televiziją.

Dainorėliams akompanuos koncertmeisteriai Sandra Venckutė, Lina Lukauskienė, Gabrielė Kondrotaitė bei LRT grupė, vadovaujama Dainiaus Pulausko. Koncerto pradžioje dalyvius ir žiūrovus pasveikins dainininkas Donatas Montvydas.

Apie kitų dalyvių pasirodymus informuosime vėliau.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 576 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,