Mano Gargždai



„Nuaras“ kviečia į talką

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Nuaro“ nuotr. „Nuaro“ nuotr.

„Nuaras“ iki šiol dažnam sukeldavo blogas mintis: prieš akis iškildavo taip plačiai „reklamuojami“ užmigdytų gyvūnų lavonėliai, suremontuotos darbuotojų patalpos ir naujų gražių pastatų augimas, agitaciniai šūksniai, kad būtina uždaryti šią įmonę, čia dirbantiems klijuojami žudikų ir kankintojų epitetai. Gal užteks klausytis sąmoningai brukamos konkurentų dezinformacijos? Laikas viską pamatyti savo akimis, pažinti prieglaudos kasdienybę ir čia dirbančius atsidavusius žmones, suprasti, kaip gyvūnai yra prižiūrimi, mylimi bei prisidėti ne tik žodžiais, bet ir darbais.

Todėl norime pakviesti visus balandžio 16 dieną (šeštadienį) nuo 10 iki 15 val. į pavasarinę talką Vakarų Lietuvos gyvūnų globos namuose.

 

Ne paslaptis, kad Klaipėdos rajone, Kalnuvėnų kaime, įsikūrusiuose Vakarų Lietuvos gyvūnų globos namuose yra daugiau nei 170 gyvūnų. Kiekvienam iš jų stengiamės skirti kuo daugiau dėmesio, deja, laiko vis tiek pritrūksta tiek naujai patekusių ir jau seniai gyvenančių gyvūnų skelbimų viešinimui, tiek aplinkos tvarkymo darbams ir t.t. Prašome visų žmonių prisidėti prie šios talkos.

Kokie darbai šiuo metu yra svarbiausi:

* Išvedžioti šunis;

* Sutvarkyti narvus ir koridorius;

* Sutvarkyti, šluoti aplinką;

* Nupurkšti gyvūnus preparatais nuo blusų.

 

Bus reikalingi šiukšlių maišai, kempinės, šluostės, valymo priemonės, šluotos, pirštinės. Žinoma, stengsimės tai parūpinti, tačiau taip pat būtų puiku, jeigu kiekvienas atsivežtų darbo priemonių. O gal kažką ir mums paliktų ateičiai, nes jų mums visada trūksta.

Reikalingas ir žmogus, mokantis kirpti gyvūnus. Prieglaudoje yra tokių, kurie – ilgesnio kailiuko, o jei jis labai susivėlęs, negali atsiskleisti visas gyvūno grožis.

Labai norėtumėme ir nuotraukas atnaujinti, tad laukiame fotografų, kurie norėtų prisidėti nufotografuojant, o gal ir kokį video filmuką sukurti.

 

Artėjant vasaros sezonui, gyvūnų skaičius tik didėja, o vienai dienai šunų maitinimui reikia 60 kg sauso maisto ir 20 kg maisto katėms.

Šiuo metu labiausiai reikia:

• Maisto mažiems šuniukams;

• Sauso maisto šunims (jei turite atlikusio maistelio, įvairių kruopų, iš kurių verdame gardžias košes, taip pat košėms pagardų, pavyzdžiui, konservų – melai priimsime);

• Įvairaus maisto katėms;

• Maisto likusiems žiemoti gandrams, kurie lesa įvairią mėsą, faršą, žuvį;

• Kraiko katėms;

• Veterinarinių priemonių (ypatingai apsaugai nuo erkių ir blusų).

 

Jei trūksta informacijos ar kyla klausimų, skambinkite numeriu 8 618 17 965 arba rašykite el.paštu .

Daugiau informacijos ČIA.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 560 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,