Mano Gargždai



Doviliškiai žengia į muzikos pasaulį: išgirskite jų dainą

Įvertinkite šį įrašą
(17 balsai)
Vilius Urbonas ir Tomas Saročka džiaugiasi, kad pirmasis kūrinys sulaukė daug teigiamų atsiliepimų. Asm. archyvo nuotr. Vilius Urbonas ir Tomas Saročka džiaugiasi, kad pirmasis kūrinys sulaukė daug teigiamų atsiliepimų. Asm. archyvo nuotr.

„On my way“ – tai pirmasis viešai pristatytas pusbrolių – šešiolikmečio Viliaus Urbono ir devyniolikmečio Tomo Saročkos – muzikinis kūrinys.

 

Elektroninius ritmus šiai dainai „sustygavęs“ Klaipėdos valstybinės kolegijos pirmakursis Tomas pasakojo, kad muziką kurti pradėjo prieš septynerius metus. Tai daryti paskatino atrasta „Frooty Loop Studio“ kompiuterinė programa, kurios galimybėmis jaunuolis buvo sužavėtas, mokėsi, tobulinosi ir kuria iki pat šiol.

„Sukurti žodžius užtruko apie 20 minučių. Tai – daina apie gyvenimą“, – buvo atviras solo partiją įrašęs Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijos vienuoliktokas Vilius.

 Anot muzikos mokyklą baigusio Tomo, melodija buvo sukurta anksčiau, tačiau susitikus spontaniškai gimė ir buvo įrašytas jai tinkantis tekstas. Vėliau dainą kompiuterine programa muzikalus studentas „šlifavo“ dar apie porą mėnesių.

„Rezultatas toks, kad kūrinys pavyko visai neblogai. Tikrai nežadame sustoti, nes labai daug gerų atsiliepimų sulaukėme“,  – atviravo gimnazistas, kuris praktikuotis dainavimo srityje pradėjo vos prieš keletą metų.

Jaunuoliai prisipažino, kad dainą siuntė ir į radijo stotį, tačiau jokio atsakymo dar nesulaukė.

Vilius atskleidė, kad tikrai norėtų savo gyvenimą sieti su muzika. Po sėkmingo pasirodymo gimnazijos šimtadienio šventėje jis sulaukė artimųjų, draugų palaikymo, daugelis skatino dalyvauti muzikiniame šou „X Faktorius“.

„Užpildžiau anketą ir dalyvausiu“, – artimiausius muzikinius planus dėstė moksleivis.

Muzikos technologijas Kauno technologijos universitete norėjusiam studijuoti Tomui duris užvėrė nepakankamai gerai išlaikytas lietuvių kalbos egzaminas, todėl jaunuolis dabar gilinasi į mechanikos studijas.

 

Viliaus ir Tomo dainą galite išgirsti ČIA:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 264 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,