Mano Gargždai



„Banga“ nepasigailėjo kaimynų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr. Jurgitos Riekašienės/fkbanga.lt nuotr.

Penktadienį Gargždų miesto stadione LFF I lygos ketvirtojo turo varžybose „Banga“ visas nuoskaudas dėl ne itin sėkmingos sezono pradžios išliejo ant kaimynų – Kretingos „Minija“ įveikta net 7:0.

 

„Bangos“ spaudimą kretingiškiams pavyko atlaikyti pusę kėlinio, tačiau pakako tikslaus pirmojo smūgio ir „Minijos“ gynyba subyrėjo. 23 minutę E.Vainoro į baudos aikštelę siųstą kamuolį A.Staponka galva numetė A.Butkui, kuriam beliko iš arti „sušaudyti“ svečių vartų sargą – 1:0. Netrukus jau pats A.Staponka turėjo galimybę pasižymėti, tačiau pasiuntė kamuolį virš vartų. Vėliau vartininkas atrėmė galingą E.Vainoro smūgį iš 30 metrų, tačiau ir jis buvo bejėgis 31 minutę, kai K.Urbaitis, suklaidinęs kelis varžovus, iš baudos aikštelės krašto pasiuntė kamuolį į tolimąjį vartų kampą  – 2:0. 38 minutę „Minijos“ gynėjai suklydo baudos aikštelės prieigose ir savo šansą išnaudojo A.Staponka – po jo smūgio kamuolys nuo skersinio nusileido už vartų linijos – 3:0.

Baigiantis pirmajam kėliniui vienintelę progą pasižymėti turėjo ir svečiai, tačiau M.Galdikas sužaidė užtikrintai ir atrėmė kretingiškio smūgį galva.

Antrojo kėlinio pradžia svečiams tapo tikru košmaru. 55 minutę A.Bačanskis, po E.Žukausko perdavimo iš dešiniojo krašto, galva padidino skirtumą iki 4:0. Po poros minučių S.Urbys įspūdingu smūgiu iš 16 metrų pakeitė skaičius į 5:0. 61 minutę A.Bačanskis „uždarė“ S.Urbio perdavimą iš dešiniojo krašto – 6:0, o dar po trijų minučių svečių triuškinimą tolimu smūgiu užbaigė A.Butkus – 7:0.

Paskutines dešimt minučių „Bangai“ teko rungtyniauti mažumoje, nes traumą patyrė M.Gudauskas, o visi galimi keitimai jau buvo išnaudoti. Tiesa, tai ne itin pakeitė vaizdą aikštėje.

Rungtynių santrauka – futbolo.tv.

V.Žutauto ir A.Butkaus komentarai – futbolo.tv.

Kitas rungtynes „Banga“ žais balandžio 23 dieną, šeštadienį, 13 valandą Panevėžyje su „Panevėžiu“.

 

Iš protokolo. Banga (Gargždai) – Minija (Kretinga) 7:0 (3:0).

Gargždų m. stadionas, 800 žiūrovų

Teisėjas – O. Abramavičius (Klaipėda)

Įvarčiai: 23, 64 min. A. Butkus, 31 min. K. Urbaitis, 38 min. A. Staponka, 55, 61 min. A. Bačanskis, 57 min. S. Urbys (Banga)

Įspėti: 47 min. M. Elzbergas, 60 min. A. Paulauskas, 65 min. V. Grigaitis, 79 min. A. Anužis (Minija)

„Bangos“ sudėtis: M.Galdikas, S.Urbys, D.Padaigis, A.Ivanauskas (67' J.Triuška), M.Gudauskas, E.Vainoras (75' T.Vitkauskas), K.Urbaitis, A.Butkus, M.Kura (67' I.Jurgutis), A.Staponka (46' G.Žukauskas), A.Bačanskis (67' E.Drąsutis). Atsargoje liko: K.Smilingis, A.Lukošius.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 504 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,