Mano Gargždai



Gargžduose pavasarinį spalvų šokį šoks našlaitės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Šiandien Gargždus papuoš tūkstančiai našlaičių. R.Rapalienės nuotr. Šiandien Gargždus papuoš tūkstančiai našlaičių. R.Rapalienės nuotr.

    Jau šiandien Gargždai pasidabins įvairiausiomis žydinčių gėlių spalvomis. Mieste bus pasodinta apie pusketvirto tūkstančio našlaičių daigų.

 

    Gargždų seniūnijos vyriausioji specialistė Violeta Gedgaudienė, besirūpinanti miesto apželdinimu, informavo, kad įvairiose erdvėse iš viso bus pasodinta apie 3 500 našlaičių daigų.
    „Šiemet rinkomės ryškias spalvas, kadangi pernai visai jų neturėjome. Iš karto bus jaučiamas pavasaris", – kalbėjo V.Gedgaudienė, neslėpusi, kad miesto puošimas ir gėlių sodinimas jai teikia didžiulį džiaugsmą.
    Kiekvienais metais Gargždų puošybai gėlėmis išleidžiama apie 5792 Eur. Miestas jomis gražinamas pavasarį ir vasarą. Primename, kad praėjusiais metais gėlių tiekėjas neįvykdė įsipareigojimų – pristatė nekokybiškus augalus, tad sutartis buvo nutraukta.
    Šiemet buvo skelbtas naujas konkursas. Vienmečiais ir daugiamečiais augalais Klaipėdos rajoną aprūpins ūkininkė iš Kėdainių rajono – Irena Marmienė. Sutartis sudaryta trejiems metams, jos vertė – 31 374,79 Eur.
    Beje, V.Gedgaudienė atskleidė, kad prieš ketverius metus su šia ūkininke buvo dirbta, anuomet nusivylimų nebuvo.

 

    Ritos Rapalienės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 200 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,