Mano Gargždai



Gargždų parko takų remontui – daugiau lėšų

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotr.

    Mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė, Savivaldybės tarybos Vietos ūkio ir kaimo reikalų komiteto pirmininkė Regina Kernagienė, Administracijos direktoriaus pavaduotojas Česlovas Banevičius ir Statybos ir kelių priežiūros skyriaus vedėjas Algirdas Ronkus apžiūrėjo parke baigiamus įrengti takus, kuriuos tiesia AB „Eurovia Lietuva". Apie darbų eigą pasakojo darbų vadovas Algirdas Ramanauskas.

 

    Parko takų remontui Savivaldybė iš viso skyrė 62,6 tūkst. Eur. Už 42 tūkst. eurų darbų jau atlikta. Iš viso bus sutvarkyta 2750 m² takų, − tai sudaro 1,375 km 2 m pločio takų. Demontavus seną asfaltbetonio dangą, suremontuoti takų pagrindai, įrengta nauja 6 cm storio asfaltbetonio danga, sutvarkyti takelių kelkraščiai, prieigos prie suoliukų.

    Per šį mėnesį žadama užbaigti visus numatytus darbus, tačiau planuojama prašyti skirti daugiau lėšų likusiems takams sutvarkyti.

    „Kol nebuvo atnaujinti senieji takai, kurie buvo jau labai išgadinti, likusieji atrodė dar ir neblogai, bet dabar, kai atnaujinome šiuos takus, matome, kad būtina atnaujinti ir kitus senesnius takus, − taip pat ir pagrindinį parko taką", − sakė mero pavaduotoja Rūta Cirtautaitė.

    Savivaldybės tarybos narė Regina Kernagienė pritarė, kad reikia sutvarkyti visus takus, „nes dabar lyg ir nebelikę duobėtų vietų, bet bendras vaizdas nėra estetiškas, − o juk parke vyksta ir norime, kad vyktų kuo daugiau renginių".

    Tikimasi, kad Savivaldybės taryba pritars papildomų lėšų skyrimui ir gargždiškiai galės iš tiesų didžiuotis savo parku, ateiti čia su savo svečiais.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 434 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,