Mano Gargždai



Gargždiškiai iškylavo narcizų apsuptyje (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Simos Ulvikienės nuotrauka. Simos Ulvikienės nuotrauka.

Sekmadienį Gargždų parkas atgijo. Čia klegėjo vaikų juokas, spindėjo gargždiškių šypsenos, per kraštus liejosi džiugios emocijos, o aplink skleidėsi žydinčių narcizų grožis – Gargždų miesto bendruomenė visus sukvietė į iškylą.

 

Pievoje prie vaikų žaidimų aikštelės renginio dalyviai įsitaisė ant atsineštų pledų, šnekučiavosi, mėgavosi puikiu oru, vaišinosi savo ir bendruomenės gėrybėmis.

Gausybė atrakcijų laukė mažųjų iškylautojų: jie jodinėjo poniais, džiaugėsi pučiamais didžiuliais muilo burbulais, skanavo gardžią cukraus vatą, savo veidus puošė piešiniais, gamino vėjo gaudykles ar plaukų lankelius.

Džiugią atmosferą kūrė ir aplink žydintys narcizai. Rudenį parke 3 arų plote buvo pasodinta 5 000 jų svogūnėlių. Tai – Gargždų miesto bendruomenės idėja ir dovana.

Kad parką puoštų dar daugiau žiedų, gyventojai buvo kviečiami prisidėti prie akcijos „Žydim“. Nespėjusieji tai dar gali padaryti. Projektą „Žydim“ galima paremti pervedant pinigus į Gargždų miesto bendruomenės sąskaitą:

AB Swedbank

73000

LT347300010132115190

Organizacijos kodas 302251456

 

Iškylos parke akimirkos – Lino Gruzdžio ir Simos Ulvikienės nuotraukose (taip pat Dariaus Damulio nuotraukų galeriją rasite ČIA):

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 314 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,