Mano Gargždai



Kino teatro „Minija“ repertuaras (gegužės 13–birželio 2 d.)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka.

Gegužės mėnuo neleis nuobodžiauti. Kino ekrane kaip visada išvysime gausybę žinomų aktorių pačiuose netikėčiausiuose amplua. Bus visko: animacijos, dokumentikos, fantastikos, komedijų ir veiksmo filmų. Nepraleiskite!

 

Nuo gegužės 13 d. startuos lietuviškai dubliuotas 3D kino hitas visai šeimai – „Piktieji paukščiai“. Sėkmingiausio visų laikų kompiuterinio žaidimo „Angry Birds“ veikėjai atkeliauja į kino ekranus. Kaip tie mieli paukščiukai tapo tokie pikti? Sužinosime tik išvydę šį animacinį filmą.

Tą patį savaitgalį Lietuvos kino teatruose pradedamas rodyti ir dokumentinis Manto Kvedaravičiaus filmas „Mariupolis“, kuris pasakoja apie industrinį uostamiestį Ukrainoje, Donecko srityje. Dabar kasdienybę Mariupolyje įrėmina nuolatinis karo laukimas, jo buvimas šalia. Berlyno kino festivalio rengėjai lietuvių režisieriaus dokumentinį filmą vadina vizualiai išraiškinga pagarbos duokle į krizę panirusiam miestui. Filmas demonstruojamas rusų kalba su lietuviškais subtitrais.

Penktadienio vakarą startuoja ir filmas „Kaimynai 2“ – juokinga ir nešvanki komedija jaunimui (N-16), apie tai, kas nutinka kai jaunos šeimos kaimynystėje įsikuria pašėlusi studenčių seserija. Filme išvysime pirmojoje „Kaimynų“ dalyje matytus aktorius – Seth Rogen, Zac Effron, Rose Byrne bei Lisa Kudrow, prie kurių prisijungė keletas naujų veidų – Chloë Grace Moretz, Selena Gomez ir kt.

Nuo gegužės 20 d. vakarais kino ekrane karaliaus „Iksmenai: Apokalipsė“. Aštuntą ir vieną įdomiausių fantastinių filmų serijos dalį režisavo Bryanas Singeris, kuriam tai yra jau ketvirtoji jo kurta „Iksmenų“ dalis. Atkreipiame dėmesį, kad dėl ilgos filmo trukmės seansas paankstintas 30 min., t.y. prasidės 19.30 val.

Gegužės 27 d. kino teatre „Minija“ – dar trys premjeros!

Dieną, 14.30 val., susipažinkite su pasiutusiais elfais ir fėjomis ir smagiais jų nuotykiais animaciniame filmuke „Elfai“ (Lietuviškai dubliuotas ir tik 2D formatu (data dar gali keistis)).

Fantastinis nuotykių filmas „Alisa veidrodžių karalystėje“, kaip ir prieš šešerius metus susukta Timo Burtono istorija („Alisa stebuklų šalyje“), yra klasikinės Lewis Carroll pasakos interpretacija. Šiame filme žiūrovai vėl išvys Mia Wasikowską vaidinančią Alisą, Johnny Deppą – Išprotėjusį skrybėlininką, Heleną Bonham Carter – Raudonąją karalienę, ir kitus jau pažįstamus personažus bei nemažai naujų veikėjų, pavyzdžiui, Laiką, kurį įkūnys Sacha Baron Cohen. Naujuose Alisos nuotykiuose 17.30 val. laukiami visi – ir maži, ir dideli (filmo cenzas N-7, anglų k. su lietuviškais subtitrais)

Vakarinius seansus 20.00 val. užims stilinga kriminalinė komedija „Kieti Bičai“ (N-16). Filmų „Geležinis žmogus 3“ ir „Bučiuok bučiuok, šauk šauk“ (Kiss Kiss, Bang Bang) režisieriaus Shane Black juosta apie aštuntojo dešimtmečio Los Andželą – disko, sekso ir skandalų erą – su tokiomis kino pasaulio žvaigždėmis kaip Ryan Gosling ir Russel Crowe priešakyje.

 

Primename, kad nuo gegužės 1 d. kino teatras „Minija“ dirba kasdien, tad norimą filmą galima pamatyti ir pirmadieniais bei antradieniais.

Bilietų kainos: 3 Eur – suaugusiesiems, 2 Eur – vaikams iki 12 m., neįgaliesiems, senjorams.

Į 3D seansus: 4 Eur – suaugusiesiems, 3 Eur – vaikams iki 12 m., neįgaliesiems, senjorams.

 

repertuaras12

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 258 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,