Mano Gargždai



Klaipėdoje – skaudus pralaimėjimas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
„Gargždų pramogos-Ąžuolas“ nuotr. „Gargždų pramogos-Ąžuolas“ nuotr.

    Sunkios rungtynės trečiadienio vakarą šioje dvikovoje kainavo E.Bračkų ir R.Malakauską, kurie negalėjo rungtyniauti sekmadienį. Į varžybas neišvyko ir sunegalavęs M.Vijeikis. Negano to, dar keli žaidėjai negalėjo rungtyniauti pilna jėga, o po pertraukos dėl traumos varžybų nebetęsė ir V.Norvilas.

 

    Nuo rungtynių pradžios iniciatyva iškart priklausė „Atlantas B" komandai, kurios sudėtyje rungtyniavo ir visas būrys pagrindinės „Atlanto" komandos žaidėjų. Rimčiau pasipriešinti gargždiškiai pajėgė tik pirmąjį kėlinį. Ir tik prieš pat rungtynių pertrauką, suklydus, buvo leista varžovams pelnyti įvartį. Antrasis kėlinys prasidėjo itin nesėkmingai – rungtynių šeimininkai pelnė du greitus įvarčius (3:0). Apsukų nemažinę „atlantiečiai" ir toliau grasino aštriomis atakomis, po kurių buvo pelnyti dar keturi įvarčiai, ir komanda patyrė triuškinantį ir skaudų pralaimėjimą (7:0).
    Kitos rungtynės – sekmadienį (gegužės 29 d.) 11 val. Gargždų miesto centriniame stadione gargždiškiai priims Biržų „Širvena" komandą.

 

    Iš protokolo:
    Klaipėdos „Atlantas B" 7:0(1:0) „Gargždų pramogos-Ąžuolas"
    „Gargždų pramogos-Ąžuolas" sudėtis: M.Draukšas, A.Montrimas, G.Ratkus, E.Karpavičius, S.Alsys, T.Tamošauskas, T.Vištartas (55' M.Jonelys), O.Abramavičius (70' D.Gailiušis), M.Šiaulytis, M.Žemaitaitis (55' T.S.Vyšniauskas), V.Norvilas (45' S.Jurkus). Atsargoje liko: V.Mickus.
    Įvarčiai: 44 min. R.Gedminas (1:0); 46 min. D.Šimkus (2:0); 52 min. S.Rakauskas (3:0); 62 min. R.Gedminas (4:0), 75 min. R.Gedminas (5:0); 79 min. (11m.) M.Papšys (6:0); 83 min. M.Papšys (7:0).

    Įvarčių vaizdo įrašą raiste ČIA.

 

lentele-pramogos

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 286 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,