Mano Gargždai



Kvietiniškiai domėjosi pozityvia tėvyste

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Dalyvių nuotr. Dalyvių nuotr.

    Kvietinių bendruomenės namuose vyko paskaita „Užauginkime laimingus vaikus", kurią skaitė lektorius Vaidas Arvasevičius, šeimos santykių ir pozityvios tėvystės konsultantas.

 

    Pozityvios tėvystės mokymo metu svečias siekė išsiaiškinti, su kokiomis problemomis susiduria šeimos, auginančios vaikus. Susirinkusiųjų klausytojų vaikų amžius įvairus. Todėl tėvams buvo suteikta žinių, kaip bendrauti su skirtingo amžiaus atžalomis. Jam atsakyti į vieną ar kitą pateiktą klausimą nebuvo sunku, nes yra praktikas ir dar trijų vaikų tėvas.
    Lektoriaus teigimu, turime suprasti, kad vaikai mums nepriklauso. Jie neturi pildyti mūsų pačių nepasiektų lūkesčių. Tėvų misija yra suprasti savo vaiką bei padėti susigaudyti šiame pasaulyje. Svečias atsakė į klausytojų klausimus. Kiekvienas išsinešė kažką naudingo. Tai greičiau buvo ne įprasta paskaita, o šiltas ir atviras dviejų valandų pokalbis.
    V.Arvasevičius atvyko projekto „Aktyvi šeima – tvirta bendruomenė" rengėjų kvietimu. Jį finansavo Klaipėdos rajono savivaldybė iš Socialinių paslaugų projektų plėtros programos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 228 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,