Mano Gargždai



Automobilių mylėtojai pademonstravo vienybę (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Tomo Stropaus nuotr. Tomo Stropaus nuotr.

    Šeštadienį daugiau nei 100 mašinų atriedėjo prie Dovilų karjerų, kur automobilių klubas „Bucket club" pirmą kartą organizavo išskirtinį renginį, įvairiausių transporto priemonių mylėtojus džiuginusį atrakcijų gausa.

 

    Simas Paulauskas, vienas iš renginio organizatorių, tvirtino, kad be „Bucket club" komandos nebūtų pavykę visko suorganizuoti.
    „Suvieniję jėgas, padarėme tai, ko daug kas gali pavydėti. Labai dėkojame Klaipėdos vokiškų automobilių klubui už parengtus žaidimus: rato slalomą ant smėlio, šokinėjimą su maišais, kamuolio spardymą, siekiant numušti skardinę, padangos metimą ant pagalio", – smagias užduotis vardijo S.Paulauskas.
    Šventės dalyvių gerą nuotaiką užtikrino ir daugiau vietoje sugalvotų nuotaikingų žaidimų. Pavyzdžiui, kiekvieno klubo nariams, taip pat ir merginoms, teko tempti „BMW" automobilį.
    Rungčių prizininkai buvo apdovanoti – išdalinta apie 20 pakvietimų, skirtų tiek pramogauti, tiek automobilio priežiūrai. Anot S.Paulausko, pagelbėjo gausus būrys rėmėjų: start1.lt, „Garažo raktai", GEDesign.lt, dedam.lt, „Švaros Guru", nuotykių parkas „Kar Kar", „Renginių tarnyba", taip pat draugai Klaipėdos „E39" klubas.
    Norinčiųjų įstoti į klubą laukė krikštas – vandenyje reikėjo pagauti kamuolį. S.Paulauskas prisiminė, kad keli entuziastai tai padarė ir su visais drabužiais.
    „Jau antrą kartą įrodėme, kad nesvarbu, ką tu vairuoji, kokiam klubui atstovauji, negalima išskirti, peikti vieni kitų. Visi gali vieningai ir šauniai leisti laiką kartu", – įspūdžiais dalinosi S.Paulauskas.
    Renginio dalyviai ne tik gėrėjosi suvažiavusiomis transporto priemonėmis, bet ir iškylavo, skanavo gamtoje keptus kepsnius.
    Automobilininkų džiaugsmui, šis renginys – ne paskutinis.
    „Mes dar padarysime kažką, gal dar ir įdomesnio. O dabar toliau grįžtame prie savo klubo veiklos ir automobilių", – kalbėjo S.Paulauskas.

 

    Renginio akimirkos – Tomo Stropaus nuotraukose (daugiau – ČIA):

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 224 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,