Mano Gargždai



Naujasis „Vaivorykštės“ prezidentas: „Mėgstu mažai šnekėti, daug daryti“

Įvertinkite šį įrašą
(4 balsai)
Marius Bertulis teigia, kad gimnazistų, kurie jį išrinko, lūkesčius bandys pateisinti darbais. Asm. archyvo nuotr. Marius Bertulis teigia, kad gimnazistų, kurie jį išrinko, lūkesčius bandys pateisinti darbais. Asm. archyvo nuotr.

Gargždų „Vaivorykštės“ gimnazijoje – pokyčiai. Mokyklą šiemet baigiantį prezidentą Povilą Kelbauskį keičia naujai išrinktas atstovas – doviliškis dešimtokas Marius Bertulis. Gegužės 19-ąją vykusiuose rinkimuose, surinkęs 40 proc. balsų, jis aplenkė penkis dėl šio posto besivaržiusius kandidatus.

 

M.Bertulis naujienų portalui mano-gargzdai.lt trumpai papasakojo apie savo pomėgius ir tikslus.

Gargždų muzikos mokyklos Fortepijono skyrių baigęs vaikinas, šiuo metu bando įgyti dar vieną muzikos specialybės diplomą – šį kartą trimito. Muzikalus jaunuolis atskleidė, kad jau šešerius metus lanko pučiamųjų orkestrą Gargžduose, taip pat – skudučių ansamblį. Be muzikos jį taip pat domina sportas, fizika, o jo siekis – tapti geru fizikos inžinerijos specialistu.

Moksleivis atviravo, kad anksčiau nedalyvaudavo nei mokyklos parlamento, nei prezidentūros veikloje, o renginiuose taip pat būdavo tik žiūrovas, tačiau noras įsitraukti į veiklas kirbėjo jau nuo 9 klasės.

„Gavus galimybę viską pakeisti, iškart užsidegė noras. Pabandžiau, o dabar sieksiu įrodyti savo darbais“, – sakė naujasis mokyklos prezidentas.

Jo teigimu, į prezidento rinkimus nuo pat registracijos dienos žiūrėta labai rimtai: iš karto buvo ieškoma rėmėjų, susisiekta su specialistais. Visa tai daryta tam, kad būtų galima planuojamus konkrečius darbus pagrįsti faktais ir tai nebūtų tušti pažadai.

Pirmasis vaikino darbas, kurį sieks įgyvendinti – automobilių aikštelės prie mokyklos įrengimas: „Renkame parašus, kuriuos teiksime Savivaldybei“.

Gimnazistas prezidentavimo laikotarpiu sieks spręsti tiek mokytojams, tiek moksleiviams aktualias problemas. Jo teigimu, pedagogams rūpi pamokų nelankymo, prastų pažymių, su švietimu susiję klausimai, o mokiniams aktualus komfortas – kad būtų kuo patogiau ir maloniau eiti į mokyklą.

 „Mėgstu mažai šnekėti, daug daryti“, – apibendrino vaikinas, paklaustas apie ateities planus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 267 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,