Mano Gargždai



Gribžinių bendruomenė prisiminė saugaus elgesio kelyje taisykles

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Gribžinių bendruomenės nuotr. Gribžinių bendruomenės nuotr.

Gribžinių bendruomenė antrą kartą dalyvauja Lietuvos automobilių kelių direkcijos prie Susisiekimo ministerijos rengiamame konkurse „Eismo saugumas bendruomenėse 2016". Todėl gegužės 27-ąją Kvietinių bendruomenės namuose Gribžinių bendruomenė drauge su Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariato bendruomenės pareigūne Rasa Jonauskaite sukvietė kaimo gyventojus prisiminti saugaus elgesio kelyje taisyklių.

 

Bendruomenės pareigūnė R.Jonauskaitė susirinkusiems dalyviams papasakojo apie būtiną atsargumą pėsčiųjų perėjose. Perspėjo, kad vaikai neskubėtų eiti per jas, kol neįsitikins, jog abiejų kelio juostų mašinų vairuotojai juos pastebėjo ir tikrai ketina praleisti. Atkreipė dėmesį į keleivių elgesį važiuojant autobusais. Priminė, kad autobuse stovėti negalima, nes stabdant transporto priemonei, toks keleivis gali ne tik susižaloti pats, bet ir sužeisti drauge važiuojančius asmenis.

Paskaitoje dalyvavo iki 30 žmonių, tarp kurių – nemažai jaunimo. Pasak jų, vaizdo priemonėmis pristatyta informacija ne tik priminė jau turimas žinias, bet ir sukėlė poreikį saugoti save ir savo artimuosius. O kad žinios ir pasiryžimas neišblėstų, dalyviai buvo apdovanoti VĮ „Klaipėdos regiono keliai" skirtais suvenyrais: atšvaitais, šviesą atspindinčiomis liemenėmis, informaciniais kalendoriukais ir kt.

Esame dėkingi visiems, dalyvavusiems renginyje, ir tikimės sulaukti dar daugiau dalyvių būsimame Sporto šventės renginyje, kuris planuojamas liepos 23-ąją.

 

Gribžinių bendruomenės nuotraukos:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 347 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,