Mano Gargždai



„Mars“ pripažinimas – tapo geriausiu darbdaviu Europoje

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Gargžduose bendrovė turi maisto gyvūnams ir augintiniams gamyklą, o Vilniuje pardavimų ir rinkodaros padalinį. Šiuo metu įmonėje „Mars Lietuva" dirba apie 800 darbuotojų. Redakcijos archyvo nuotr. Gargžduose bendrovė turi maisto gyvūnams ir augintiniams gamyklą, o Vilniuje pardavimų ir rinkodaros padalinį. Šiuo metu įmonėje „Mars Lietuva" dirba apie 800 darbuotojų. Redakcijos archyvo nuotr.

Pirmaujanti pasaulyje maisto gamintoja bendrovė „Mars, Incorporated“ pirmą kartą pripažinta geriausiu darbdaviu Europoje. Pirma vieta „Mars“ atiteko  tarptautinių bendrovių kategorijoje. Į geriausių Europos darbdavių sąrašą, kurį kasmet atlikusi tyrimą paskelbia organizacija „Great Place to Work“ (GPTW), patenka vos 25 kompanijos.

 

Dėl patekimo į šį prestižinį sąrašą šiemet varžėsi net 2500 tarptautinių įmonių iš 19 Europos šalių. Savo kategorijoje „Mars“ aplenkė tokias bendroves kaip „Cisco“, „Microsoft“, „H&M“, „Johnson & Johnson“ ir kitas. 

Pagrindiniai konkurso vertinimo kriterijai – siūlomos darbo sąlygos ir darbo kultūra. Išrinkti laimėtoją padėjo kompanijų darbuotojai, kurie dalyvavo anoniminėje apklausoje.

Geriausiu darbdaviu pripažinta bendrovė „Mars“ Europoje turi 34 gamyklas, įskaitant Olandijoje įkurtą vieną didžiausių šokoladų gamyklų pasaulyje, į kurią pernai investuota beveik 89 mln. eurų. Darbuotojų skaičius, dirbančių „Mars“ versle Europoje, siekia 18 400.

 „Mars“ yra puiki vieta dirbti, tobulėti savo profesijoje ir augti kartu su įmone. Tikime, kad penkiais principais – kokybe, atsakomybe, bendradarbiavimu, efektyvumu ir nepriklausomumu – paremta mūsų įmonės kultūra, yra svarbi ne tik darbuotojams, bet ir vartotojams, bendruomenėms“, – sako Gilles Morel, „Mars Chocolate“ prezidentas Europos ir Eurazijos regionui.

GPTW skelbiamame geriausių pasaulio darbdavių sąraše „Mars, Incorporated“ puikuojasi jau penktus metus iš eilės, o šiemet įmonė tapo Europos geriausių darbdavių sąrašo lydere.

„Mars, Inc.“ šiemet yra įtraukta ir į „Fortune“ žurnalo kasmet sudaromą pasaulio geriausių darbdavių šimtuką.

 

Apie „Great Places to Work“

Pasaulinė tyrimų, konsultavimo ir mokymo įmonė „Great Places to Work“, įsikūrusi San Franciske (JAV), padeda organizacijoms nustatyti, sukurti ir išlaikyti darbo vietas, kuriant didelio pasitikėjimo darbo kultūrą. „Great Places to Work” klientais yra verslo, ne pelno organizacijos ir valdžios institucijos daugiau nei penkiasdešimtyje pasaulio šalių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 289 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,