Mano Gargždai



Daupariškiai kūrė gyvą Lietuvos vėliavą (fotogalerija)

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sandros Vaičienės nuotr. Sandros Vaičienės nuotr.

Liepos 1 d. daupariškiai pakvietė į pirmą muzikos festivalį „Jungiamės 2016“, skirtą Lietuvos Valstybės dienai paminėti.

 

Organizatoriai – jaunimo klubas „Strategai“ – džiaugiasi, kad šventė praėjo sklandžiai, o gamta padovanojo puikų orą – giedrą ir saulėtą dangų.

Scenoje pasirodė įvairūs kolektyvai – buvusių politinių kalinių ir tremtinių choras „Atminties aidai“, grupė „Verona“, Vilius Urbonas iš Dovilų, grupės „The Geezers“, „Outburst“, „Soma LT“ iš Vilniaus.

Festivalio išskirtiniu akcentu tapo gyvos Lietuvos vėliavos kūrimas, mat dalyviai buvo kviečiami pasipuošti geltonos, žalios ar raudonos spalvos marškinėliais.

Viena renginio organizatorių Greta Srėbalienė teigė, kad galutinių duomenų, kiek žmonių susibūrė į šios vėliavos kūrimą, dar nėra aišku, tačiau preliminariai skaičiuojama, kad tai galėjo būti apie 120 šventės dalyvių.

Netrūko ir kitų atrakcijų. Renginio metu rankyčių medį kūrė neformalaus ugdymo Dauparuose būrelių auklėtiniai kartu su Vaida Žymančiene. Taip pat aktyviausi dalyviai įsitraukė į intensyvią zumbos treniruotę, vaikai turėjo galimybę nemokamai naudotis batutu.

„Didžiąją dalį renginio organizavimo, lėšų rinkimo, grupių atrankos, kvietimo vykdė jaunimo klubo „Strategai“ nariai. Jie mokosi dalintis pareigomis, bendrauti su atlikėjais, rėmėjais“, – jaunimu džiaugėsi G.Srėbalienė.

Organizatoriai tikisi, kad šis renginys taps kasmetiniu, prie jo prisijungs daugiau rėmėjų, todėl festivalio kokybė ir pakviestų grupių skaičius išaugs.

Prie šventės įgyvendinimo prisidėjo Klaipėdos rajono savivaldybė, Gargždų kultūros centras, UAB „Stelmita“, UAB „VMS transportas“, Rimvydas Uselis ir Paulius Budrys, asociacija „Dauparų bendruomenė“, Lina Kuizinienė, Česlovas Ročys, įmonė „Kas Audra“, UAB „Roteksas“, UAB „Dėmesio srautas“.

 

Renginio akimirkos – Sandros Vaičienės nuotraukose:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 315 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,