Mano Gargždai



Kino teatro „Minija“ repertuaras (rugpjūčio 12–rugsėjo 1 d.)

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka. Asociatyvi Simos Ulvikienės nuotrauka.

Gargždų kino teatras „Minija“ ir toliau džiugina naujausių filmų premjeromis.

 

Penktadienį, rugpjūčio 12 d., startuos šilta, linksma, įkvepianti ir tikra istorija apie blogiausią pasaulio dainininkę „Florence“, kurią įkūnys trijų Oskarų laureatė ir neabejotinai geriausia savo kartos aktorė Meryl Streep.

 

Rugpjūčio 19 d. į kino ekraną žengia užuomarša „Žuvytė Dorė“, vaikų numylėtinio žuviuko Nemo filmo tęsinys. Tai bus nepamirštamas nuotykis, kurio Dori tikriausiai vėliau nė neprisimins...

 

Vienos žiūrimiausių visų laikų juodojo humoro komedijų „Pagirios Las Vegase“ ir dviejų jos tęsinių režisierius Todd Phillips rugpjūčio 19 d. sugrįžta su nauju filmu – komedija „Karo šunys“. Šįkart pagrindinius herojus vaidina Jonah Hill ir Miles Teller, o filmo siužetas sukasi apie ginklus. Daug ginklų.

 

Rugpjūčio 26 d. į kino teatrą ir didelius ir mažus pakvies žaismingai „garfildiška“ komedija „Devyni gyvenimai“, kurios pagrindinis herojus milijardierius Brendas po lemtingo nelaimingo įvykio savo dukros gimimo dieną atsibunda... katino kailyje!

 

1959 metų juosta „Ben-Huras“ laikomas vienu geriausių visų laikų filmų. Kartu su „Titaniku“ ir „Žiedų valdovu: Karaliaus sugrįžimu“ „Ben Huras“ yra vienintelis kino epas, laimėjęs net 11 „Oskarų“! Kazachstane gimęs režisierius Timūras Bekmambetovas pristato naują legendinio filmo versiją. Tai istorinis epas apie princą Judą Ben-Hurą, kuris savo netikro brolio Mesalos neteisingai apkaltintas išdavyste 30 metų praleidžia vergovėje. Teisingumo siekiančiam Ben Hurui pagalbos ranką ištiesia šeichas Ilderimas. Vienintelis būdas legaliai nugalėti Mesalą – karietų lenktynės be taisyklių, kurių metu kovojama iki mirties.

Didingas istorinis epas į kino ekraną sugrįžta rugpjūčio 26 d.

 

kinas-08

Išsamesnius aprašymus apie šiuos ir kitus filmus bei įsigyti bilietus galite internetinėje svetainėje www.gargzdukinas.lt

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 406 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,